FRESH
Gucci vinde blugi „murdari“ cu urme false de iarbă: Costă 650 de euro!
Văduva lui Luciano Pavarotti s-a căsătorit, după 9 luni de relaţie. ...
Smiley, în postura de actor. Primele declaraţii despre filmul în care ...
Dan Badea, la trei ani de la nunta cu Mădălina. Ce regret are actorul

Știai că Doinița Gherman ARE SORĂ - tot artistă? La prima vedere, nu ai zice că-s gemene! FOTO//

Interpreta Doinița Gherman are o soră geamănă, Lia, și, la 6 decembrie curent, și-au sărbătorit ziua de naștere, împlinind către 31 de ani. Una – blondă, alta – șatenă, la prima vedere, nu ai zice că sunt gemene, informează SHOK.md.

Mama lor, Maricica Gherman a venit cu un mesaj de felicitare virtual și a publicat o fotografie din arhiva familiei: „La multi ani, scumpele noastre fetite! Sinteti asa precum ne-am dorit, asa cum am visat impreuna cu taticu. Si pentru aceasta ii multumim Bunului Dumnezeu. Creatorul a coborit in sufletele voastre, presurindu-va pe chip o lumina, pe care o aduceti in sufletele celor ce va inconjoara. Linga voi lumea intreaga devine o materializare a frumusetii divine. Pastrati acest dar divin. Sintem cu ochii pe voi! Va iubim”.

„Nu contează vîrsta din pașaport! Ci acea din suflet!Fac totul cu entuziasm! Sunt îndrăgostită de tot ceea ce fac și de aici îmi iau energia! Mulțumesc, oameni dragi, prieteni de pe-aici și de pe alte planete!!!❤Fiți fericiți!!!”, a menționat Doinița, după ziua sa de naștere.

Lia, sora Doiniței, la fel, este artistă. Ea trăiește la București și a studiat actorie acolo, fiind actor colaborator la Teatrul L.S. Bulandra și la Teatrul Excelsior.

SHOK.md


DEC 11, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII