[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Maria Ciorici, la 32 de ani: De ziua mea fac recapitulare/ Ce m-a ...
Totul pentru SĂNĂTATE iar frumusețea ca BONUS! Vezi cum arată Tatiana ...
A umplut rețelele cu IMAGINI PROVOCATOARE! Diana Brescan nu ratează ...
Horoscop 12 iulie 2020. Ce îți aduce ultima zi a săptămânii

Cât pe ce SĂ RENUNȚE LA UN EXAMEN de bacalaureat! Gabryel Nebunu: „Nu mă simțeam pregătit și am zis să-l las pe anul viitor”

Interpretul Gabryel Nebunu a susţinut toate examenele de bacalaureat, dar la unul s-a simţit nepregătit. În cadrul emisiunii „Vorbe Bune cu Lilu” de la Canal 2, a dezvăluit detalii, informează SHOK.md.

„Am avut 4 „bacuri” de susţinut. Dintre care la unul nu voiam să mă duc pentru că nu m-am simţit pregătit şi am spus că pe acesta îl las. Este vorba de un obiect muzical, am zis că îl las pentru la anul. Pentru că eu mai am un an, anul 4 la colegiu şi mă pregătesc mai bine, că numai avem obiecte socio-umane, mai mult liber decât am avut în anii precedenţi. O să mă axez mai mult pe obiectul ăsta ca să-l susţin pe notă bună. Mulţumesc doamnelor care ne-au supravegheat ca am prins drag de ele! Spuneam la un moment dat, când am finalizat al doilea bacalaureat, doamnei Ecaterina, că ne vedem la geografie şi a spus bine, mă ajunge din urmă şi-mi spune – nu vii la bacul care urmează, spun că nu, nu mă simt pregătit. Dar dumneaiei spune – vină şi încearcă nici nu ştii cum îl susţii. Mă duc şi îl susţin. Nu-s note rele sunt note bune pentru mine”, a spus Gabryel, în cadrul emisiunii „Vorbe Bune cu Lilu” de la Canal 2.

Cristina TOMAC


IUL 2, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...