[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Maria Ciorici, la 32 de ani: De ziua mea fac recapitulare/ Ce m-a ...
Totul pentru SĂNĂTATE iar frumusețea ca BONUS! Vezi cum arată Tatiana ...
A umplut rețelele cu IMAGINI PROVOCATOARE! Diana Brescan nu ratează ...
Horoscop 12 iulie 2020. Ce îți aduce ultima zi a săptămânii

Chiar AȘA? O piesă a Nicoletei Gavriliță va fi ascultată în 20 de ȚĂRI!

facebook.com

“Pam Pam”, piesa proiectului Noel Toto, numele nou de scenă al interpretei Nicoleta Gavriliță, va putea fi ascultata in 20 de tari.

Piesa de debut a proiectului Noel Toto, “Pam Pam”, lansata in septembrie impreuna cu MediaPro Music, va putea fi ascultata incepand de luna viitoare in 20 de tari! Astfel, cei din Rusia si Comunitatea Tarilor Independente (Ucraina, Belarus, Armenia, Azerbaidjan, Kazahstan, Kargazstan, Tadjikistan, Turkmenistan, Uzbekistan) si Tarile Baltice (Estonia, Letonia, Lituania) vor auzi din decembrie la radio single-ul “Pam Pam”.

In Moldova, piesa este deja in topurile radio. Mai mult decat atat, single-ul urmeaza sa fie licentiat si in Italia, Germania, Austria, Elvetia, Spania si Franta. “M-am bucurat mult sa aflu ca piesa ‘Pam Pam’ a ajuns sa fie numarul 1, dupa difuzarile radio in Republica Moldova. Cand am aflat ca piesa va fi licentiata in atatea tari straine, am ramas fara cuvinte! Mi se pare extraordinar ca melodia va avea sansa sa fie auzita si apreciata peste hotare”, a spus Nicoleta Gavrilita, alias Noel Toto.

Proiectul Noel Toto o are in centru pe Nicoleta Gavrilita, o tanara cantareata nascuta in Republica Moldova, si pe compozitorul si producatorul muzical Andrei Tostogan. “Pam Pam” a fost compusa de cei doi membri, iar versurile sunt semnate de britanica Monica Stevens. Single-ul vorbeste despre un sentiment cunoscut tuturor, despartirea si suferinta din dragoste. Productia piesei a fost realizata la Tam Tam, studioul solistului de la Voltaj, Calin Goia, iar la aranjamentul muzical si-a adus aportul si Daniel Creed. Mai multe informatii despre Noel Toto puteti afla de pe pagina oficiala de Facebook a proiectului:

SHOK.md


NOI 6, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...