FRESH
Horoscop 29 octombrie 2020. Decizie importantă în dragoste
Horoscopul banilor pentru luna noiembrie. Berbecul ia decizii bune
Fondatorul unei secte sexuale condamnat la închioare pe viață! Supunea ...
Katie Price, concediu exotic în scaun cu rotile. Modelul britanic ...

Cleopatra Stratan continuă să experimenteze. Iat-o adoptând un nou look îndrăzneţ

Fiica lui Pavel Stratan ne surprinde din nou, semn că are o personalitate puternică şi, ca orice domnişoară, vrea să-şi impună stilul, scrie okmagazine.ro

După ce i-a spus „Adio” lui „Ghita” la inceput de an, Cleopatra Stratan lansează single-ul „Pupă-mă” cu un videoclip fun, de vară, filmat pe plajele din Grao şi Benicassim din estul Spaniei. Un clip pentru care, aşa cum era de aşteptat, fiica lui Pavel Stratan a vrut să-l transforme într-un nou fashion statement, adoptând un look nou.

Dacă la revenirea ei spectaculoasă cu piesa „Te las cu inima”, care a adunat peste 43,5 milioane de vizualizări pe YouTube, ne uimea cu noul ei aspect lady-like, cu tocuri şi stil feminin, iar la începutul anului ne uimea cu transformarea ei ultra-modernă pentru piesa “Adio”, acum piesa jucăuşă “Pupă-mă” ne prezintă varianta ei edgy şi creaţă, foarte fresh şi cool.

M-am distrat super mult la filmări, având în vedere că şi scenariul e amuzant, iar datorită filmărilor am vizitat locuri uimitoare! Până şi vremea de afară a ţinut cu noi“, spune Cleopatra Stratan.

Şi, dacă în filmările trecute, Cleopatra era însoţită ba de “Ghiţă”, ba de Edward Sanda, nici de data asta tânăra artistă n-a filmat solo.

Băiatul care a filmat cu mine, în rolul prietenului meu, este Ionuţ Popescu şi ne-am împrietenit foarte bine, ţinem şi acum legătura. S-a descurcat de minune cu rolul pe care l-a avut şi mă bucur că totul a ieşit bine”, adaugă artista.


MAR 22, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII