[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Maria Ciorici, la 32 de ani: De ziua mea fac recapitulare/ Ce m-a ...
Totul pentru SĂNĂTATE iar frumusețea ca BONUS! Vezi cum arată Tatiana ...
A umplut rețelele cu IMAGINI PROVOCATOARE! Diana Brescan nu ratează ...
Horoscop 12 iulie 2020. Ce îți aduce ultima zi a săptămânii

A fost concurentă la „Vocea României”, iar acum E ANTRENOAREA echipei Irinei Rimes! Interpretă din R. Moldova: „Trei ani în urmă, nu aș fi crezut”

Anișoara Balmuș, interpretă și profesoară de tehnică vocală, în 2016 a fost concurentă la „Vocea României” în echipa Loredanei, iar, în prezent, este antrenoare pentru membrii echipei Irinei Rimes, informează SHOK.md.

„Dacă acum trei ani mi-ar fi spus cineva că eu aș fi ajuns antrenorul Irinei, nu aș fi crezut. Dar s-au aliniat planetele sau a avut grijă de mine Doamne-Doamne de sus și a fost o tranziție ușoară. Mi-e mai ușor să fiu aproape de concurenți, să le dau sfaturi, să vin cu idei. Răsplata mea sunt momentele pe care le avem la „Vocea României”, sunt mulțumirile pe care le am de la Irina și de la concurenți și faptul că, atunci când vin acasă și pun capul pe pernă, știu că am făcut tot ce a ținut de mine și nu mă mustră conștiința pentru nimic”, a spus ea, pentru revista Unica România.

De asemenea, pentru sursa citată, Anișoara a dezvăluit cum a cunoscut-o pe Irina și cum a ajuns să lucreze acum cu ea. A spus că s-au cunoscut aproape 10 ani în urmă, când erau ambele la Conservator, în Chișinău – erau colege de an, de bancă și prietene, iar prietenia lor a rămas constantă în timp. Colaborarea pentru „Vocea României” a venit ca o surpriză. „Eram undeva la o petrecere și era ziua mea. Irina mi-a dat un mesaj că ar avea nevoie de un antrenor vocal și că i s-ar părea că aș fi unul potrivit pentru echipa ei. Ea ca antrenor e mai pe atitudine, pe felul de a fi, pe chestii minuțioase, eu sunt pe partea tehnică”, a spus artista. Totodată, Anișoara a spus că, dacă Irina e mai exigentă, ea e mai calmă, astfel este un echilibru.

Potrivit ei, repetițiile durează câte 12-13 ore.  Și e mai greu să lucrezi cu cei mai experimentați, or ei sunt mai încăpățânați, pe când cei tineri sunt mai deschiși la tot ce e nou.

SHOK.md


DEC 10, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...