FRESH
Cel mai umilitor moment din cariera lui Mike Tyson. Michael Jackson ...
„Sunt un zero în ochii ei!” Ea e o artistă de top, cu milioane în ...
(foto) Kim Kardashian, fotografie INCENDIARĂ, după ce a schimbat prefixul! ...
(video) Doina Danielean despre divorț!: „Dacă el atunci nu mă lăsa ...

Costi Burlacu a sărbătorit ZIUA NUMELUI: „Mama îmi zicea că eu trebuia să mă numesc Radu”


Interpretul Costi Burlacu, ieri, a sărbătorit Ziua Numelui Constantin, dar şi hramul casei. De altfel, a vorbit despre aceasta, dar şi că trebuia să se numească – Radu, informează SHOK.md.

„Da, sărbătoresc, evident, ziua numelui. E şi Hramul casei noastre, pe care l-am luat la cununie. Mai mult decât atât, Smaranda a fost botezată – Smaranda Elena. Avem mai multe motive” – a dezvăluit interpretul, în cadrul emisiunii „Vorbe Bune cu Lilu” de la Canal 2.

De asemenea, Costi, pentru sursa menţionată, a dezvăluit că numele l-a ales tatăl său. „Mama îmi zicea că eu trebuia să mă numesc Radu. Tot s-au inspirat atunci din cântece, taică-meu spunea, era în vogă atunci, la radio suna – „Costică, Costică, fă lampa mai mică” şi tata a plecat deja la oficiul stării civile, trebuia să facă certificatul de naştere şi când a venit a adus – mama a văzut Constantin. Nu-mi plăcea numele,  ca şi oricare copil. Acum, cu trecerea anilor, mie îmi place, am un nume aşa sonor, solid şi greu. Constantin e un nume de rege, e un nume grec, un nume care semnifică statornicie, stabilitate. Sunt un om aşa”, a spus el.

Cristina TOMAC


IUN 4, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...