FRESH
Cum scapi de viruși pe iPhone: problema notificărilor din calendar ...
Nicole Kidman, probleme de sănătate mintală din cauza rolului din ...
Cât de romantică este fiecare zodie
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...

Costi Burlacu și Corina Țepeș STAU ACASĂ: Așa perioadă nu am avut niciodată, e minunat!

Artiștii Costi Burlacu și Corina Țepeș stau acasă și acordă atenție familiei, ceea de ce până acum nu au avut parte. Astfel, au dezvăluit despre activitățile din această perioadă, informează SHOK.md.

”Această carantină este favorabilă familiei, cu siguranță, copiii sunt cei mai fericiți că noi le oferim în sfârșit timpul de care aveau nevoie de noi. Probabil că am fost mai pe drumuri și la începutul lunii martie la fel am fost pe drumuri, am lipsit de acasă o săptămână și ei ne-au dus dorul. Ne petrecem timpul împreună și, fiindcă avem norocul să fim acasă, ieșim în curtea noastră unde ne jucăm, am făcut sport afară, în jurul casei. Probabil curățenia aia care îmi stătea în cap că trebuie să o fac, deci exact momentul ăsta a venit acum și când văd că lumea se plânge pe Facebook că ”wow, nu am ce face acasă, că-mi ies dn minți”, nu dragilor acasă găsiți ce să faceți. Dacă nu curățenie, atunci la bucătărie, încercați ceva nou, niște rețete noi”, a spus Corina, în cadrul emisiunii ”Telemagazin” de la Canal 2.

Costi a mărturisit că e o perioadă minunată în care e alături de familia sa, dar și că a descoperit-o pe fiica sa cea mare Smaranda.

”Vreau să zic că așa perioadă n-am avut niciodată, să acordăm atâta timp familiei, să fim alături de ei. Zilele astea eu chiar mi-am descoperit nu că familia, dar mai ales pe Smaranda, pe fata noastră cea mai mare. Am avut timp să comunicăm mai mult timp cu ea și să o descopăr, fata noastră a crescut, citește atât de mult, discutăm pe diferite teme. E o perioadă minunată în care privim filme…”, a dezvăluit Costi, pentru sursa menționată.

Cristina TOMAC


APR 8, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII