FRESH
Speak a sărbătorit cea de-a 34-a sa aniversare. Ce a făcut cântărețul ...
Aliona Triboi a lansat noul videoclip la piesa: "Ce-i cu tine, lume?"
Horoscop 25 octombrie 2020. Mesaje cu subînțeles și o schimbare de ...
Cum își înfruntă fiecare zodie cele mai mari frici

Cum e cu DOI COPII? Anatol Durbală și Olesea Sveclă: „Eram stresați că va fi greu… Cassandra e fata tatei și Dragomir e băiatul mamei”

De peste o lună familia lor s-a mărit și declară foarte fericiți, dar încă în perioada de adaptare. Este vorba despre actorii Anatol Durbală și Olesea Sveclă, informează SHOK.md.

„Dorm nopțile, am un băiat liniștit, are grijă să dorm și eu, desigur că se trezește și mănâncă, dar nu ca să facă probleme, nici colici nu avem. Ne bucurăm de asta. E bine, mai intens, mult mai intens. Când e și Cassandra acasă, că merge la grădiniță, e foarte intens, pierd noțiunea timpului”, a mărturisit Olesea, în cadrul emisiunii „Fii Sănătos” de la Jurnal TV.

Anatol Durbală a spus că doctorul, la început, a spus că băiețelul seamănă cu Cassandra. „Dar în 2-3 ore am observat diferențele. Pentru mine schimbarea mare e că sunt doi, împarți atenția la doi, indiferent ce fac. Încă ne adaptăm cu două surse care necesită atenție întruna”, a spus tăticul, pentru sursa citată.

Olesea a spus că s-au împărțit. „Cassandra e fata tatei și Dragomir e băiatul mamei. El are grijă de Cassandra continuu, o hrănește, îi face baie, o duce și o aduce de la grădiniță. Ne-am împărțit și-n două camere, astfel Cassandra să nu se trezească noaptea din cauza lui Dragomir. Eram stresați că va fi greu, mulți ne-au spus că va fi, dar avem doi copii minunați, iar Cassandra e încântată de Dragomir și cum se trezește zice „Dagomil”. Avem altă problemă, nu e geloasă, din contra e lipită de el și vrea să-l pupe continuu”, au mai spus părinții.

Totodată, ei au dezvăluit că Dragomir s-a născut lunguț, astfel că din primele zile a purtat hăinuțe pentru primele 3 luni.

67583126_449211425671409_2267080489894361264_n

SHOK.md


SEP 28, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII