[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
SFATURI pentru femei! Ce haină nu trebuie SĂ LIPSEASCĂ din garderobă ...
S-a înecat sub ochii fiului ei. Corpul actriței Naya Rivera a fost ...
Au renunțat la DISCREȚIE! Smiley, surprins în timp ce o sărută pasional ...
Amintiri FIOROASE din COPILĂRIE! Cristina Lisnic: Nici nu vreau să ...

CUMĂTRIE pentru toți TREI COPII, în ținute asortate! Ilie și Tatiana Maxian: „Am avut meniu bogat, vreo 15 feluri de bucate” VIDEO//

Cuplul Ilie și Tatiana Maxian, care au și două piese lansate împreună, în 2018 au desfășurat cumătria pentru cei trei copii ai lor: Riana – 5 ani, Ianis – 3 ani și Ilie – 1 an. Pentru eveniment toată familia a purtat ținute asortate, informează SHOK.md.

Tatiana, primind multe întrebări, a povestit, recent, despre marele eveniment, care a avut loc într-un restaurant din Florești – orașul lor de baștină.

Rochița mea și a Rianei au fost cusute la Chișinău. Costumul lui Ilie e de la Chișinău, iar ale băieților – din Ucraina. Nu am găsit cineva să coase costume pentru copii în Chișinău”, a precizat ea.

Interpreta a spus că decorul era în vogă la acea vreme – în 2018, și ea și-a dorit „ceva aprins, deosebit”. Au fost și animatori, care au distrat copiii, dar și dansatori, care au încins atmosfera.

„Am avut tradiții moldovenești, cadouri de la nănuți. La masa mare – invitat special a fost Ion Paladi. Apoi a urmat premiera piesei noastre –  „Ya i ti”. A fost și Ionel Istrati, cu multă energie, iar Nătălița Olaru a asigurat distracția întreaga seară”, a spus Tatiana.

Totodată, a spus că au avut un „meniu bogat”, însă au cam exagerat. „Vreo 15 feluri de mâncare am ales, sincer ne-a rămas foarte multă. Trebuie să fiți atenți – un meniu mai lejer trebuie. Da, credem în carne, dar trebuie și legume, salate…”, a spus mămica.

Soția artistului a mai spus că la cumătri nu au dat câte trei perechi de colaci, ci câte o pereche de colaci, o cutie de biscuiți și un tort, și câte un voucher de 2000 lei la un magazin de electrocasnice.

„Riana a rezistat până la urmă. Tortul a fost din litere – inițialele numelor copiilor”, a mai spus ea.


Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Tatiana Maxian (@maxian_tatiana)

1C18CCCE-CC24-4A0C-9617-B428193FB0B6

SHOK.md


MAI 6, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...