[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Brian Austin Green, scos din minţi de noua relaţie a soţiei lui, Megan ...
V-a fost dor de muzica instrumentală? Iată unde puteți asculta un ...
Charlie Chaplin a făcut sex cu peste 2.000 de femei, şi-a maltratat ...
De ce fetele RESPING băieții cuminți? Dezvăluirile unei bloggerițe!

Dara, despre CARIERA PESTE PRUT: „Mi-a fost foarte frică să ajung să cânt la nunţi şi să câştig din asta bani deajuns ca să trăiesc foarte bine”

Interpreta Dara e foarte bine cunoscută în Republica Moldova, dar mai puţin peste Prut, şi susţine că cu multă muncă va fi la fel. Astfel, a dezvăluit despre decizia de a pleca în România, informează SHOK.md.

„Cu siguranţă, sunt un om destul de cunoscut în Moldova, mai puţin cunoscut în România. Dar sper să se întâmple să fie altfel, să mă cunoască şi România. Dar eu înţeleg că ăsta este un rezultat, iar rezultatul o să fie după ce o să lansez şi mă concentrez acum pe ce vreau eu să dau. Este mult material pe care abia aştept să-l lansez… Mulţi oameni au aceleaşi oportunităţi dar le întrebuinţează diferit.

Nu ştiu dacă în Moldova a fost mai uşor, pentru mine în momentul ăla nu era deloc uşor… Am crescut, emoţional vorbind, şi am început să mă sufoc în Moldova, pentru că mergeam pe cerc, pe acelaşi cerc, şi era mai acelaşi, mai acelaşi… era obositor deja. Înţelegeam că nu poţi să câştigi bani ca să creezi ceva mai mult. În Moldova este o limită cumva de bani care se învârte, care le permite artiştilor mai isteţi să-şi cumpere maşini şi nu ştiu mai ce…, dar nu le permite, neapărat să crească artistic sau să creeze ceva nou. Peste câţiva ani nici nu-şi doresc asta de fapt, pentru că intră într-un confort şi mie mi-a fost foarte frică să intru acolo. Mie mi-a fost foarte frică să ajung să cânt la nunţi şi să câştig din asta bani deajuns ca să trăiesc foarte bine şi să nu mai vreau nimic. Atunci mi-am creat acest challenge.

Am găsit nişte contacte aici, oricum aveam contacte pentru că eu colaborasem cu Inna şi Antonia înainte, şi aveam mai mulţi oameni cunoscuţi. Încet, încet m-am mutat, am semnat contract cu Global, s-au început a mişca lucrurile şi cam asta. Nu ştiu dacă a fost dificil, a fost interesant. Eu nu am ales România, cumva ea m-a ales, asta sigur… Moldova mereu o să fie casa mea şi o să mă întorc acolo cu cel mai mare drag şi cu cea mai mare fericire. Dar aş prefera acum să trăiesc în alte părţi”, a mărturisit Dara, într-un interviu „unu noaptea” pe Youtube.

Cristina TOMAC


FEB 24, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...