[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Ryan Reynolds şi Blake Lively, aspru criticaţi pentru nunta lor. "Mereu ...
Actori de la Hollywood care au iubite de vârsta fiicelor! Vezi care ...
Ce sacrificii au făcut 7 actori celebri de la Hollywood pentru unele ...
RĂSCOLIND PRIN AMINTIRI! Anatol Durbală: „Era cinste, omenie...”

De 3 ANI IUBEȘTE ACELAȘI BĂRBAT! Dianna Rotaru, despre cum S-AU SCHIMBAT LUCRURILE în timp: „Nu am niciun inel”

Interpreta Dianna Rotaru de trei ani iubeşte acelaşi bărbat. Astfel, a vorbit despre relaţia sa cu iubitul ei, Ilia Tătaru, informează SHOK.md.

Sunt câţiva anişori, sunt 3 ani. E un capitol de 3 ani închis şi îl începem pe celălalt, să vedem cum o să evolueze lucrurile. Ne-am cunoscut pe data de 8 octombrie şi sărbătorim în fiecare an, e practic o sărbătoare a familiei. Nu am nici un inel, le-am lăsat acasă”, a spus Dianna, în cadrul emisiunii „Între noi” de la Televiziunea Centrală.

Artista a dezvăluit că, iubitul ei de la început a fost contra apariţiilor în doi. „El a fost împotriva apariţiilor noastre în doi şi am zis că, dacă nu o să apar cu tine, lumea o să presupună că am un iubit ascuns sau sunt amanta cuiva, zic ok, mie nu-mi pasă de ceea ce vorbeşte lumea, dar totuşi e frumos, e o relaţie pe care o avem, ne potrivim foarte bine. A început uşor, uşor să meargă cu mine la evenimente, a fost foarte ok la început, după care, deja fiind implicat în activitatea lui ca şi călător profesionist într-o companie americană – lucrurile puţin s-au schimbat şi nu mai putea fi prezent la evenimentele la care mergeam eu şi de acolo a început toată lumea să zică „wow de ce eşti singură? V-aţi despărţit?”, a precizat Dianna pentru sursa citată.

Cristina TOMAC


DEC 9, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...