FRESH
Mariah Carey nu vrea să audă de frații ei „Sunt distruși și mi-e milă ...
Igor Dodon profită de zilele cu soare și explorează locurile turistice ...
FOTO / Alina Eremia, perfectă în costum de baie! Atrage privirile ...
Ofertă de 40 de milioane de euro din Premier League pentru unul dintre ...

De Ziua Îndrăgostiților - ÎN VACANȚĂ! Cristina Ceauș: „Viaţa fără duioşie şi iubire nu e decât un mecanism uscat, scârţiitor si sfâşietor”

Interpreta Cristina Ceauş, de 14 februarie, pleacă în vacanţă cu soţul ei. Pe lângă aceasta, ea a dezvăluit ce e dragostea, informează SHOK.md.

„Iubirea este realitatea, vis, speranţă. Este cea mai frumoasă muzica din partitura vieţii.Iubirea este un sărut furat, un zâmbet inocent, o îmbrăţişare pătimaşă, un suflet smuls din piept.

De 14 Februarie voi pleca într-o mica călătorie cu iubitul meu ?

Iubitul meu…îţi mulţumesc că mă faci să strălucesc, că îmi înţelegi munca nebună, că nu îmi pui niciodată întrebări incomode, că nu te-ai îndoit niciodată în abilităţile mele. Ai fost mereu alături şi ai repetat neîncetat că pot mai mult.

Dragoste la prima vedere… la noi nu a fost dragoste la prima vedere, nu cred în ea ?

Pentru dragoste e nevoie de… o sticlă de vin şi două pahare. Iar pentru o iubire adevarată e nevoie de mult mai multă implicare. Viaţa fără duioşie şi iubire nu e decât un mecanism uscat, scârţiitor si sfâşietor. Suferinţa şi iubirea sunt surori. Suferinţa din iubire e ceea ce ne schimbă cu adevărat.

O relaţie frumoasă şi de durată se bazează pe încredere, dragoste, pasiune, dăruire, implicare. Cu cât mai mult te dedici cu atât mai mult ai de primit inapoi.

Din iubire sunt în stare sa iert”, a dezvăluit artista.

Cristina TOMAC


FEB 14, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...