FRESH
Cel mai umilitor moment din cariera lui Mike Tyson. Michael Jackson ...
„Sunt un zero în ochii ei!” Ea e o artistă de top, cu milioane în ...
(foto) Kim Kardashian, fotografie INCENDIARĂ, după ce a schimbat prefixul! ...
(video) Doina Danielean despre divorț!: „Dacă el atunci nu mă lăsa ...

Deci, GATA CU MUZICA? Tany Vander a ales BUSINESSUL: 4 ani în urmă muzica era viața mea!

Nutriţionista Tany Vander a ales afacerile în loc de a-şi continua cariera în muzică, informează SHOK.md

„Des sint întrebată de ce am ales afacerile și statutul de bussines woman în locul carierei de cîntareață. Și îmi amintesc ca 4 ani în urma cineva mă întrebase ce este muzica pentru mine, la care eu am rs ca muzica este viața mea și nu-mi imaginez cum as fi fără. Vedeti cît de multe se pot schimba? 

De asta am înțeles ca e absolut inutil sa ne facem planuri, oricum circumstanțele ne pot schimba visurile și țelurile.

Mai ales după cariera alaturi de Dan Balan, evident că nu îmi doream sa cobor ci sa mențin nivelul, doar ca în țara noastră șansele de a reuși sunt minime. Plus ca la un moment dat începuse să ma deranjeze cînd ma numeau “cîntareata”, cred ca depășisem momentul, de asta am decis sa merg pe principiul- totul sau nimic, ori cîntareata de nivel internațional, ori deloc. De asta am început să fac afaceri si m-am regăsit, plus ca atunci cînd combini utilul cu plăcutul , nu are cum sa nu meargă”, a spus ea, pe Instagram.

Vander a precizat că, la moment, are propria companie, e creatoarea unui regum alimentar și activează în calitate de speaker motivațional, facând webinare pentru femei.

SHOK.md precizează: În repetate rânduri, fiind întrebată dacă va reveni în muzică, Tany a spus că nu se știe niciodată, însă deocamdată nu are astfel de planuri, subliniind că ea face doar ceea ce simte.

Cristina TOMAC


IUN 4, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...