[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Ryan Reynolds şi Blake Lively, aspru criticaţi pentru nunta lor. "Mereu ...
Actori de la Hollywood care au iubite de vârsta fiicelor! Vezi care ...
Ce sacrificii au făcut 7 actori celebri de la Hollywood pentru unele ...
RĂSCOLIND PRIN AMINTIRI! Anatol Durbală: „Era cinste, omenie...”

Declarație IMPRESIONANTĂ pentru soțul ei, care e CAMPION MONDIAL! Interpretă: „Eu am văzut dintr-o parte cum se obțin medaliile, sunt foarte costisitoare...”

Interpreta Tatiana Turtureanu i-a făcut soțului său, Sergiu Oșlobanu, care e campion mondial la sambo, o declarație de dragoste impresionantă, subliniindu-i calitățile, dar și efortul depus pentru a ajunge la performanța de astăzi, informează SHOK.md.

Iată ce a scris artista despre și în adresa soțului ei:

„Postarea mea e lunga de data asta,dar merita citită pina la capat…pentru ca fiecare cuvânt e scris sincer,așa cum îl simt,așa cum cred și văd eu…
Oare câți dintre noi s-au născut sau au devenit campioni!?…Câți dintre noi urmează sa devină?Câți dintre noi au fost cât pe ce sa atinga culmile succesului,dar au renunțat,din lipsa de motivatie,inspirație,încredere și susținere din partea celor dragi?…Câți dintre cei deveniți campioni sunt fericiti cu adevarat și ce înseamnă pentru ei fericirea?

De la prima întâlnire,acest bărbat m-a cucerit prin curajul și îndrăzneala sa,ca mai apoi sa-mi dau seama de fapt,ca el este atât de adevarat cu foarte putini oameni.In lumea in care fierbe el,tre sa știi sa ții bine scutul și sabia.
Mi-amintesc când m-a petrecut pentru prima oară acasă și ne-am lăsat numerele de telefoane.Nu l-am scris nici Sergiu și nici Iubirea mea,el a apărut in telefonul și in viața mea sub numele de Campion și așa a rămas și va rămâne pentru totdeauna.
La început mi-a fost greu sa ma acomodez cu ideea ca nu accepta sa merg cu el la competiții,pentru ca prezenta mea il incomoda cumva,nici pina azi n-am înțeles de fapt cum,dar dacă asta urma sa-l faca campion,apoi eu am știut intotdeauna sa cedez și sa am răbdare,pina la un timp anumit ce-i drept ?.
Postarea nu e despre mine,eu nu-s campioana,chiar dacă mi-a zis cineva odată vazandu-ma cu ambii copii in brațe : “Nu shi,Tania?Iaca ai si tu doua medalii?))))”
Eu am văzut dintr-o parte cum se obțin medaliile, sunt foarte costisitoare…cu copiii e altceva…
Poate pe viitor o sa scriu și despre cum e sa fii soție de campion,dar deocamdată doar despre el…
Sa fii campion înseamnă sa te definească așa calități ca responsabilitatea,harnicia,tăria de caracter,puterea fizica,dar și mai mult morala,omenia,cumsecădenia,recunoștința.Sergiu le are pe toate!
Cel mai mult ii apreciez optimismul nelimitat.Ce face,cum drege,numai el știe,dar de cele mai multe ori obține ce vrea.Are un suflet bun.Vrea binele la toată lumea și ar ajuta pe oricine cum poate,fie ca i se cere sau nu,indiferent de statut.Dar câta grija și afecțiune manifesta el fata de copii?!Uneori chiar mai multă decât mine.

Sa fii campion înseamnă sa existe antrenamentul pe prim plan,intotdeauna.Fie ca e vorba de o vizita la prieteni,părinți,fie o vacanta,fie o petrecere.Exceptie uneori făcea 31 Decembrie,ajunul Pastelui și de Craciun ?.

Sa fii campion înseamnă sa-ți poți pune la direct poftele in cui și sa te concentrezi pe lucrurile prioritare de făcut,chiar dacă asta ar însemna sa-i întristezi cumva pe oamenii dragi tie.

Sa fii campion înseamnă sa ai zile proaste pentru care sa ajungi sa te descarci pe cei din jur,iar tu esti TU doar cu ai TAI,nu? …

Sa fii campion înseamnă sa te rogi,sa citești,sa meditezi,in timp ce tinerii de seama ta se distrează in club.

Sa fii campion înseamnă sa împarți vinerea cu ceilalți colegi de-ai tai,ultima salata de rosii conservată de mama și sa iei in calcul pina și ultimii 25 de bani ramasi,cu care,mina de la mina,urmează sa cumpărați o franzela.

Sa fii campion înseamnă sa muncești din greu pina sa-ți cumperi un kimono mai nou sau sa-ți poți permite o pereche de Adidași originali,pe care sa-i păstrezi cu acuratețe numai pentru zilele mai importante.

Sa fii campion înseamnă sa fii veșnic provocat de altii,mai puțin campioni sau deloc,dar sa ai in tine stabilitate și bun-simt ca sa stai ferm in fata provocărilor și sa poți ceda,chiar dacă ai dreptate.

Sa fii campion înseamnă sa renunți la sume impunătoare și alte privilegii oferite de către alte tari,in timp ce numai tu știi cum trăiești de la un salariu la altul,doar pentru ca mai crezi in țara ta,pentru ca vrei cu tot dinadinsul sa-i faci imnul auzit de toată lumea,vrei sa fie ea,frumoasa și chinuita țărișoară ta,mândra de tine.

Sa fii campion înseamnă sa auzi insulte și tot felul de expresii deloc motivante din partea antrenorului tău,autoritar pentru tine,dar sa strângi pumnii pina când sa ti se vadă sângele clocotind in vene,sa urli,sa plângi,de ce nu și sa te mobilizezi,sa-l accepți așa cum este,sa-l respecți și sa-i fii recunoscător,iertându-l pentru toate.

Sa fii campion înseamnă sa poți ierta,nu atât pe cei din jur,cât pe tine însuți.

Sa fii campion înseamnă sa te iubești și sa te apreciezi la maxim,sa ai încredere in tine mai mult decât ar avea oricine altcineva.Sa nu aștepți niciodată sa o faca altcineva pentru tine…

Tu nu doar ai devenit campion,tu te-ai născut campion,iar asta te face de doua ori ma puternic,de doua ori mai încrezător,de doua ori mai presus,și oricât de mult ar încerca sa schimbe cineva asta,n-are cum sa-i reușească!…n-are cum…din fericire sau nu….
Sunt încă multe de spus,multe de descifrat,multe de amintit și de uitat…
Tu sa fii sănătos,in armonie cu sine și cu lumea înconjurătoare și sa poți transmite din măiestria și talentul tău altor omuleti,care fie s-au născut,fie urmează abia sa devină campioni!…in sport sau in viața,sau in ambele…”, a scris artista.

SHOK.md precizează: Tatiana și Sergiu sunt căsătoriți din 2016 și au doi copii.

sergiu

SHOK.md


AUG 16, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...