FRESH
Robert de Niro a avut șocul vieții sale după ce a aflat că fetița ...
Detalii de la Gabriella Damir, despre starea ei de sănătate, după ...
(video) Bari Alibasov va deveni tătic: „Nu știam că la 73 de ani poți ...
Maestrul Nicolae Botgros a fost EXTERNAT: „Nu am să vă uit, toată ...

Denis Roabeș a dat startul unui PROIECT DE SUFLET: „BursaTheMotans” ce va sprijini tinerii în demersul lor de a-și urma visurile!

Denis Roabeș – solistul trupei The Motans, împreună cu Global Records, a dat start unui proiect inedit, de suflet. El lansează „BursaTheMotans” – un proiect menit să vină în sprijinul tinerilor în demersul lor de a-și urma visurile, tineri pasionați de diverse domenii, cu rezultate deosebite și o dorință de aprofundare prin studii universitare a domeniului ales, informează SHOK.md.

„Motivația care stă în spatele oferirii acestor burse este foarte simplă. Vine din experiența mea personală, din viața mea. Anii mei de studenție nu au fost tocmai cum mi-i imaginam, și nu din cauza școlii. Lipsa anumitor posibilități financiare m-a împins la un program foarte încărcat: ziua la facultate, noaptea la muncă. Probabil e un scenariu cunoscut multora. Acea perioadă m-a făcut să simt o oarecare supărare. Voiam să dispun și eu de lejeritatea și timpul celor care pur și simplu puteau să învețe și să se bucure de experiențele oferite de studenție. Era o dorință atât de simplă: să fiu odihnit, să am timp să studiez. Acum, la 30 de ani, dau startul unei campanii frumoase pe care vreau să o dezvolt și să o transform într-o tradiție. Sper foarte mult să adun cât mai mulți oameni entuziaști alături de mine și să am sprijinul întregii societăți. Bursele The Motans sunt despre asta: despre a oferi timp studenților merituoși pe care să-l folosească pentru a studia și pentru a-și urma pasiunile. Construim prezentul pentru a iubi si viitorul!”, a declarat The Motans, pentru Libertatea.ro.

Doritorii să obțină această bursă – urmează să aplice și să treacă printr-o procedură stabilită de organizatori. Valoarea bursei lunare acordate de către Organizator fiecărui candidat din cei 5 (cinci), desemnaţi câştigători conform prevederilor, o reprezintă suma lunara de 2.080 de LEI pentru lunile octombrie-decembrie 2019 si ianuarie-iunie 2020 (sumă stabilită la valoarea salariului minim pe economie valabil in 2019).

SHOK.md


AUG 13, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII