[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
FOTO Jennifer Aniston dezvăluie secretul cu care-și menține silueta
Cleopatra Stratan a mers pentru prima dată la piscină anul acesta.Cum ...
(foto)Juventus ne va bucura ochii cu noul său echipament.Ce tricouri ...
Olga Buzova este în al nouălea cer de fericire

Detalii din VIAȚA PERSONALĂ a reprezentantei Moldovei la Eurovision 2019, Anna Odobescu. Cine e soțul ei, nașii și alte curiozități despre ea!

Interpreta Anna Odobescu, reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision Song Contest 2019, și interpretul Alexandru Vdovicenco sunt căsătoriți de aproape 5 ani și au un băiețel împreună, însă nu prea se știe despre asta în spațiul public, la fel cum se cunosc și alte lucruri, informează SHOK.md.

Anna Odobescu are 27 de ani, iar la 3 decembrie 2019 va împlini 28 de ani. Este originară din orașul Dubăsari, acolo a studiat la școala muzicală, clasa acordeon. Ulterior, ea a studiat la Colegiul de la Tiraspol – Artă și Jazz. A cântat Jazz o bună perioadă. Apoi, ea a studiat la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău. Tot aici a absolvit și masteratul. Deține mai multe premii la concursuri de muzică naționale și internaționale. În 2016 a obținut locul II la Slaveanskii Bazar.

De aproape 5 ani, Anna este căsătorită cu interpretul Alexandru Vdovicenco, însă își țin relația departe de ochii presei și lumii.

Alexandru a spus, în cadrul emisiunii „O seară perfectă” de la Pro TV, că într-adevăr publicul nu prea știe că sunt împreună. „Apropiații și părinții”, a precizat el.

Alexandru Vdovicenco a mai fost căsătorit anterior. Anna l-a făcut tată, pentru a treia oară – primul lor copil, la final de 2016. Băiatul se numește Marcu.

De menționat că, nașii de cununie ai cuplului sunt Luminița și Corneliu Suveică. Luminița Suveică declara anterior, când a cununat-o pe Kătălina Rusu, că mai are o fină – artistă, Anișoara Odobescu.

SHOK.md


MAR 17, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...