FRESH
(video) Prima doamnă, așa cum nu ai văzut-o niciodată. Galina Dodon, ...
Gina Pistol şi-a etalat sarcina în rochiţe mulate. Cât de bine arată ...
Inna și iubitul Deliric, vacanță în Dubai de ziua solistei. Ce bine ...
Natalia Gordienko lansează un videoclip dedicat fiului său, Cristian! ...

DEZAMĂGIT! Costi Burlacu: „Incident mioritico-moldav pe Aeroportul din Frankfurt! Nu mă mai miră nimic! Din păcate...”

Interpreții Costi Burlacu și Corina Țepeș, ieri, au zburat spre Frankfurt, de unde au luat avionul spre Chicaco, în timpul cursei de la Chișinău, însă, au avut parte o mare dezamăgire, informează SHOK.md.

Artistul a povestit cu lux de amănunte, într-o postare pe Facebook, ceea ce s-a întâmplat și cum conaționalii noștri nu au reacționat potrivit situației:

„Incident mioritico-moldav pe Aeroportul din Frankfurt! ?

Azi dimineață, cursa Chișinău – Frankfurt a companiei AirMoldova. În timpul zborului o pasageră a solicitat de câteva ori ajutor medical. Însoțitoarele de bord au intervenit. Am aterizat cu bine, cu aplauze ?, tot frumos. De îndată ce am atins pista, pasagerii încep a se foi. De la pistă până la parcare avionul a parcurs vreo 10 min, timp în care pasagerii deja încep a se ridica, a scotoci prin genți în pofida insistenței echipajului de a rămâne așezati până la oprirea definitivă. În momentul în care aeronava a oprit, majoritatea pasagerilor erau deja în picioare, care drepți, care înghesuiți între scaune și cu capurile aplecate, dar gata să dea buzna spre ieșire, cunoscut tablou ?.

La un moment dat, prin microfon, însoțitoarea de bord roagă insistent toți pasagerii să ia loc pe scaune, ca să creeze spațiu pentru un echipaj medical care intră în aeronavă pentru a acorda ajutor medical doamnei cu probleme de sănătate. Rezultat Zero! ? Toți se fac că n-au auzit… Însoțitoarea de bord insistă din nou, în 3 limbi, de data asta și mai dur și mai ferm și aici încep să curgă de prin toate părțile replici de tot felul.

De ex. o doamnă trecută de a doua tinerețe, probabil bunică, zice: “Da ce nu se putea sa ieșim mai întâi toți și apoi sa acordați ajutor medical?”

Altul zice: “da ce chiar moare aici?”

Un alt tânăr împinge însoțitoarea de bord cu pretextul că are transfer, aceasta îi cere biletul iar el se face ca nu intelege, și solicită sa i se adreseze in limba germană, deși era clar ca era moldovean. ?

Și într-un final am auzit și fraza arhi-cunoscută: “Nuuuuuma în Moldova!”

Pana la urma medicii au intrat, iar pasagerii au început să iasă din avion înghesuind medicii pe la spate, în pofida rugăminților de a rămâne așezati pe scaune.

Acest incident, mi-a amintit de recentul cazul din Russia, in care în spatele aeronavei oamenii ardeau în flăcări pentru că unii pasageri din față erau preocupați de bagajele personale. Nu mă mai miră nimic! Din păcate…”.

SHOK.md


AUG 20, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII