FRESH
(video) Un tânăr a căzut de pe balustrada unui escalator, în timp ...
Dustin Diamond, "Screech" din Salvați de clopoțel, a fost diagnosticat ...
Doina Stratan, cu sânii la vedere, în cea mai transparentă lenjerie: ...
Cum faci faţă unei despărţiri, în funcţie de zodie

DEZVĂLUIRILE Aurei: „Am devenit mamă foarte târziu. Am făcut fertilizare in vitro la Kiev. Au fost și niște încercări aici…”

Interpreta Aura are fete mari – Lori și Beti au 15, dar, atunci când a decis să devină mamă, a apelat la fertilizarea in vitro, fiind vorba de mai multe încercări, informează SHOK.md.

Eu am devenit mamă, foarte târziu, la 33 de ani. Am avut o problemă de sănătate, ginecologică, nu intru în detalii… și trebuia să fac fertilizare, am făcut acești copii in vitro, la Kiev. Au fost și niște încercări aici, în Moldova, dar nu au fost cu succes. Acum știu că și aici reușesc. În 2004 am mers la Kiev și acolo am reușit din prima. Copiii ăștia au fost scumpi la direct și la figurat”, a mărturisit ea, în cadrul emisiunii „Iubește viața” de la TV8.

Artista a spus că a avut o sarcină tare stranie. „Tot ce s-a putut tot am avut – toxicoză, alergii, slăbisem foarte tare… exact la 3 luni totul s-a terminat și a fost o sarcină ușoară. Având 2 copii, am dus sarcina 38 de săptămâni. Când am venit… era preconizată cezariana, ca să nu fie riscuri… la 38 mi-a zis să vin la 39. Eu i-am zis gata și am programat. Tăticul meu era născut pe 22 martie și nu am vrut să comasez aceste evenimente, și am ales data de 23 martie”, a spus Aura, adăugând că a apelat la anestezie epidurală, pentru că la cezariană oricum trebuia să apeleze la anestezie.

„Nu am simțit nimic. Peste un minut mi le-a arătat… A fost și o lecție publică pentru studenți, o asemenea operație medicul a zis că trebuie să vadă….eu am zis că nu, sunt persoană publică, dar ei au zis că vor arăta doar tăietura”, a comunicat ea.

Aura a spus că și-a revenit foarte repede, dar primele zile acasă au fost „de groază”. „Se trezea una și plângea, apoi – cealaltă… în două zile eram zombie și am zis că nu mai pot. Am căutat bonă pe noapte și am găsit foarte repede”, a spus ea, precizând că atunci mama ei era peste hotare.

Mămica a spus că nu știa că va avea gemene, pentru că, atunci când faci fertilizare, nu știi nimic ce și cum va fi.

Atunci când am mers la Kiev, eu știam că am avut o intervenție chirurgicală și nu puteam face altceva decât in vitro, dar erau fetițe absolut tinerele și recurgeau și in vitro… Medicul de acolo zicea că problema e legată și de Cernobîl…”, a menționat Aura.

Artista a spus că fetele îi aduc numeroase bucurii, dar i-a fost foarte greu când erau mici. „Recomand, totuși, copiii pe rând. E foarte greu”, a spus interpreta.

SHOK.md


IUN 13, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...