[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Maria Ciorici, la 32 de ani: De ziua mea fac recapitulare/ Ce m-a ...
Totul pentru SĂNĂTATE iar frumusețea ca BONUS! Vezi cum arată Tatiana ...
A umplut rețelele cu IMAGINI PROVOCATOARE! Diana Brescan nu ratează ...
Horoscop 12 iulie 2020. Ce îți aduce ultima zi a săptămânii

Diana Brescan, despre ACTIVITĂȚILE din autoizolare: „Nu fac sport, că am foarte mult de lucru. Lucrez cu Instagramul”

Interpreta Diana Brescan, pe timp de carantină, muncește mult cu pagina sa de Instagram și nu are timp să se plictisească, iar după ce va ieși din izolare va merge la București, informează SHOK.md. 

„Am foarte multă muncă acum, că eu lucrez cu Instagramul, am multe publicități și nu am timp să mă plictisesc. Îmi livrează hainele acasă – eu le îmbrac, le fac poze. E foarte distractiv. Nu pot să spun că am stat acasă, dar m-am stăruit până zilele trecute, adică săptămâna trecută într-adevăr ieșeam doar făceam cumpărăturile și înapoi acasă. Dacă stai în carantină și mănânci un pic mai mult, nu faci sport de dragul Instagramului, dar de dragul sufletului. Nu m-a afectat foarte mult pentru că eu în general mănânc foarte puțin, dar oricum am mâncat puțin mai mult decât de obicei. Dar îmi revin foarte repede, timp de o săptămână, dacă țin regim. Nu, acum recunosc, nu fac sport, că am foarte mult de lucru. Atunci când a început carantina și au zis gata stare de urgență – prima săptămână când trebuia să stau numai în casă, a fost un pic depresivă, nu eram deprinsă eu să stau locului. 

Am înțeles în perioada asta că o să petrec timpul cu oamenii care mă susțin, care mă iubesc, am înțeles cine sunt prietenii adevărați și prietenii care nu mă iubesc”, a dezvăluit interpreta, în cadrul emisiunii „Între Noi” de la Televiziunea Centrală. 

Totodată, Diana, pentru sursa menționată, a spus ce va face după ce iese din izolare. „Eu nu prea muncesc la studio aici, în Chișinău, sunt mai mult la București, după 15 mai o să fiu acolo deja. Muncesc acolo, noi piese o să fie în curând”, a mai spus ea.

Cristina TOMAC


MAI 11, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...