[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
TREI GENERAȚII, într-o imagine! Veronica Vizant – alături de mama ...
Diana Munteanu a pozat în costum de baie la 41 de ani. Ce corp tonifiat ...
Instrumente de îngrijit părul pe care orice femeie trebuie să le aibă ...
Horoscop 14 iulie 2020. Vizită neaşteptată şi o cină romantică

Dianna Rotaru, despre SEX ȘI BĂRBAȚI: „N-o să stai de dragul banului, dacă nu te satisface, nu cred în aşa relaţii”

Interpreta Dianna Rotaru, într-un live pe Instagram a avut discutii cu un sexolog şi s-a referit la relaţiile sale anterioare, informează SHOK.md.

„Am avut relaţii în care am plecat, a fost şi iniţiativa mea, a fost şi iniţiativa bărbatului. Dar eu întotdeauna am găsit putere să merg înainte şi întotdeauna am spus – eu nu mă opresc aici, viaţa mea continuă şi eu voi… întotdeauna m-am echilibrat, nu am adus niciodată într-o nouă relaţie vechile obişnuinţe, pentru că – gata, ce a fost este deja vechi. Eu tot timpul am fost optimistă din punctul ăsta de vedere, şi nu am avut relaţii de una, două, trei luni niciodată. Eu am avut relaţii de 3 ani, relaţii care te-au călit, în care au fost şi bune şi rele. Dar este foarte important să spui mulţumesc, ai fost alături de mine, m-am simţit bine, că nu a fost numai rău. Dacă nu mai merge – trebuie să găseşti puteri să mergi înainte. Eu puterile astea tot timpul le găsesc, mă inspiram de la femeile puternice pe care le urmăream, chiar şi mama mea este cel mai bun exemplu pentru mine.

Eu, pentru că nu am fost măritată, renăşteam ca pasărea fenix într-o nouă relaţie şi găseam această putere tot timpul. Asta contează mult, să pleci dintr-o relaţie mulţumit că de acolo ai învăţat ceva… sunt convinsă că, dacă o femeie lângă un bărbat e mulţumită de viaţa sexuală… că n-o să stea lângă omul care nu-i face plăcut în pat. N-o să stai de dragul banului, dacă nu te satisface, nu cred în aşa relaţii. Femeia trebuie să renască ca un Phoenix după o dezamăgire sau un divorţ, eu aşa cred”, a spus ea.

Cristina TOMAC


MAI 19, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...