[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(VIDEO) Alex Iordache a lansat un proiect fotografic INEDIT: „Am prins ...
Mira şi Ruby, poze incendiare din vacanţa în Thassos. Cum s-au lăsat ...
Soția directorului general al ANSA s-a stins din viață, în floarea ...
Meghan Markle este OMAGIATĂ! Împlinește astăzi 39 de ani! Vezi cum ...

IMPRESII din Muntenegru! Aura: „În această vacanţă nu am savurat doar priveliștea litoralului adriatic, dar am…”

Interpreta Aura, recent, s-a întors din vacanţă din Muntenegru, unde a mers cu fetele sale, Lori şi Beti. Iar, într-o postare pe Facebook, a dezvăluit impresiile din această călătorie, informează SHOK.md.

„Vacanta noastra în Balcani s-a terminat. Am înteles că, foarte mult ne asemanam la caracter, la temperament, la fizic şi altele. CHIAR suntem balcanici. Nu te simţi strain nici pentr-un minut. Datorită faptului că ştim rusa, e foarte uşor să comunici cu localnicii.

Bucataria nu difera mult de a noastra, cu exceptia produselor de mare. Preturile sunt destul de accesibile şi la cazare şi la mancare. Am ajuns în Muntenegru prin Serbia, iar drumul spre casă a fost prin Albania (despre aceasta tara voi face o postare aparte) şi Macedonia.

În această vacanţă nu am savurat doar privelistea litoralului adriatic, dar am încercat să explorez cât mai mult această minunată tară – Muntenegru, cu multe locuri interesante, orăşelele ce au o istorie bogată şi o arhitectură frumoasă”, a împărtășit artista.

Cristina TOMAC


AUG 2, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...