[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Maria Ciorici, la 32 de ani: De ziua mea fac recapitulare/ Ce m-a ...
Totul pentru SĂNĂTATE iar frumusețea ca BONUS! Vezi cum arată Tatiana ...
A umplut rețelele cu IMAGINI PROVOCATOARE! Diana Brescan nu ratează ...
Horoscop 12 iulie 2020. Ce îți aduce ultima zi a săptămânii

Discuțiile DESPRE SEX se bucură de succes! Dianna Rotaru: „O face toată lumea, dar mai puțin vorbesc. Am decis să fiu eu ambasadoarea tuturor”

Interpreta Dianna Rotaru desfășoară, pe Instagram, o dată-n săptămână, discuții live cu sexologul, prietena ei, Mariana. Și afirmă că „întâlnirile” acestea se bucură de foarte mare succes, informează SHOK.md.

Artista a spus că ideea a venit văzând că foarte multă lume divorțează, din cauza rutinei, de plictiseală… „Am zis că trebuie să venim cu sexologul cu exemple și experiențe, să ajutăm…”, a precizat ea, în cadrul emisiunii „Vorbe bune cu Lilu” de la Canal 2.

Dianna a spus că primește multe întrebări de la urmăritori și păstrează anonimatul, dacă autorii nu doresc să-și dezvăluie identitatea.

„Oamenii oarecum se rușinează, unii poate nu au timp… și am decis să fiu eu ambasadoarea tuturor celor cărora le place să vorbească despre acest lucru, despre actul în sine, despre probleme, care nu sunt puține… Eu nu mă rușinez, sunt deschisă, vorbesc pe orice temă cu oricine” a explicat ea.

SHOK.md


MAI 27, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...