[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Nunta de lemn ÎN CARANTINĂ! Tatiana Heghea: ,,Așa ceva nici nu visam ...
Visele devin REALITATE! Antrenoarea de fitness: ,,AM OBȚINUT mai mult ...
Lilu: „Moldova e ca o femeie. Când e respectată și iubită, devine ...
Pandemia a adus și BENEFICII! Cristina Lisnic: ,,Toți se plâng, iar ...

DIVORȚATĂ de 3 ani… E LIBERĂ? Aura: „Nu mi se pare normal să se termine o relație și imediat să apară o altă relație”

Interpreta Aura nu e în nici o relație, dar nu duce lipsă de admiratori. Astfel, aflându-se în carantină, împreună cu fiicele sale, ieri, pe pagina de Instagram într-un live, a dezvăluit dacă este sau nu „femeie liberă”, informează SHOK.md.

„Acum în carantină nu sunt în nici o „relationship” cu nimeni, că n-am cum să fiu într-o relație cu cineva. Deci, nu mi se pare normal să se termine o relație și imediat să apară o altă relație, e un fel de refugiu temporar. Am copii și nu mai am dreptul la greșeală, deci, cred că voi fi foarte atentă la acest capitol. Admiratori – da, sunt, întotdeauna au fost. Altceva atunci când ești căsătorit – ei nu prea dau de știre, acum, fiind femeie liberă, dau mai mult de știre. Relaționez cu ei, cu unii comunic, cu unii categoric nu comunic din diferite motive. Nu știu dacă o să mai vreau să fac public viața mea personală”, a spus ea.

SHOK.md amintește: Aura, 3 ani în urmă, s-a despărțit de Veaceslav Ceban, cu care a avut o relație de 15 ani și fetele-gemene.

Cristina TOMAC


MAI 5, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...