FRESH
FOTO Diana Rotaru a evadat din aglomerația urbană. Vezi unde se relaxează ...
Un nou scandal la Hollywood! Actrița Asia Argento îl acuză pe regizorul ...
Tramvaiul tăcerii. Oamenilor care merg cu transportul în comun în ...
Horoscop 23 ianuarie 2021. Schimbări importante în dragoste şi o surpriză ...

După 4 ani de DISPUTE JURIDICE, marca - înregistrată la AGEPI! Brio Sonores: „Acum putem să ne concentrăm strict pe creație și muzică”

Formația Brio Sonores și-a înregistrat marca „Brio Sonores” la Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI), informează SHOK.md.

„Mulțumim mult întregii echipe pentru atitudine și profesionalism!!! Recomandăm cu toată încrederea!!! Acum putem să ne concentrăm strict pe creație și muzică  ”, a scris Brio Sonores, pe Facebook, alături de documentul oficial.

SHOK.md amintește: Membrii trupei Brio Sonores și Ion Brătescu, fondator al trupei, s-au aflat în conflict și prin procese de judecată pentru proprietatea asupra mărcii. În martie 2017, Brătescu a reușit să obțină dreptul asupra mărcii, însă membrii trupei spuneau că decizia nu e finală și că, de fapt, nu a câștigat procesul. Ei mai spuneau atunci că vor ajunge și-n România ca să clarifice situația.

De menționat că, decizia AGEPI că marca „Brio Sonores” aparține membrilor trupei a fost aprobată în februarie 2019.

Potrivit www.bizlaw.md, cazul a durat din iunie 2015. „Inițial, Ion Brătescu a depus cerere la Agenția de Stat pentru Proprietate Intelectuală de înregistrare a mărcii pe numele său. Atunci, Agenția a refuzat înregistrarea pe motiv că „Brio Sonores” este un nume bine-cunoscut în Republica Moldova. Brătescu nu a contestat decizia de refuz. Ulterior, membrii trupei au depus cerere de înregistrare a mărcii pe numele lor, iar între timp au cedat drepturile Asociației Brio Sonores, și AGEPI a decis înregistrarea mărcii. Fostul membru al trupei Ion Brătescu a depus contestație împotriva deciziei de înregistrare a mărcii, invocând că el este autorul acestui nume”, menționează sursa citată.

SHOK.md


IUN 13, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII