FRESH
Horoscop 29 octombrie 2020. Decizie importantă în dragoste
Horoscopul banilor pentru luna noiembrie. Berbecul ia decizii bune
Fondatorul unei secte sexuale condamnat la închioare pe viață! Supunea ...
Katie Price, concediu exotic în scaun cu rotile. Modelul britanic ...

După O PAUZĂ DE 2 ANI, EL Radu a lansat UN ALT PROIECT! Detalii despre noutățile din cariera artistului!

EL Radu a revenit în muzică cu noul său proiect, după o pauză de 2 ani. Noua sa piesă se numeşte „Ay Mi Nena” şi este o colaborare cu Sk Rootman, un artist de culoare care stă în Atena, informează SHOK.md.

El Radu cântă din 2008 şi a abordat diferite genuri muzicale, face radio de 11 ani, este prezentatorul emisiunii “Express Muzical”, la Radio Moldova – postul public al Republicii Moldova, a fost și prezentator TV la matinalul postului public de televiziune Moldova 1. Solistul e textier, prezentator de evenimente şi producător muzical.

Cu noul său proiect în calitate de artist abordează muzică latino şi reggaeton. Prima piesă din acest nou proiect se numeşte “Ay Ni Nena” şi e în duet cu un rapper de proveniență nigeriană, Oghenerume Kissin, Sk. Rootman fiind numele de scenă, se spune într-un comunicat.

Totodată, se menţionează că, EL Radu cântă în spaniolă, iar Sk. Rootman, a înregistrat strofa de RAP în engleză, cu accent un pic mai exotic.

„Pe Sk Rootman l-am găsit pe facebook, îl recomandase cineva, în timp ce căutam un artist reggae/rap din Africa… Am început discuția, i-am trimis demo–ul, i-a plăcut mult, iar in 2 zile mi-a trimis strofa lui rap”, ne-a spus El Radu.

Sk Rootman e originar din Nigeria, dar s-a mutat în Grecia, la Atena, în 2004, chiar în timpul Jocurilor Olimpice de la Atena! „Prima piesă dintr-un şir mai lung de melodii a fost realizată în Spania, de echipă internaţională, compusă din membri din Rusia şi Estonia, împreună cu mine. Unul dintre membri e bunul meu prieten, originar din Ungheni, de unde sunt și eu, Ivan Lincovsky Jr. cu care ne cunoaștem de peste 15 ani. Textiera e originară din Mexic, se numește Cynthia Vinasco şi momentan e stabilită în SUA. La piesa “Ay Mi Nena” a mai colaborat şi Silviu Păduraru de la Deepside Deejays”, a mai spus el.

Cristina TOMAC


OCT 30, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII