[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(foto)Juventus ne va bucura ochii cu noul său echipament.Ce tricouri ...
Olga Buzova este în al nouălea cer de fericire
Nicole Scherzinger joacă ALL IN în Hawaii! Dansul FENOMENAL cu care ...
(foto)CAMERON DIAZ a renunțat la actorie!

DURERE MARE în familia lor! Corina Țepeș: Fetele noastre de două zile nu se opresc din plans…

Durere mare în familia artiștilor Costi Burlacu și Corina Țepeș. Cățelușul lor, Amicu, care era considerat mezinul familiei, a fost devorat de doi maidanezi, informează SHOK.md.

„R.I.P. Amicu ???

O mare durere pentru familia noastră… L-am pierdut pe Amicu – maltezul nostru care a lăsat America devenind mebrul familiei noastre. Amicu era acel ghem alb, drăgostos care ne însoțea peste tot atunci când mergeam cu familia. Era cel mai bun prieten al fetelor noastre care de două zile nu se opresc din plâns și ne roagă să-l căutăm pe Amicu pentru că e încă viu… Ioana, de când a venit pe lume el a fost lângă ea, mâncau ambii dintr-un biscuit. Smaranda îl spăla, pieptăna, puteai s-o ofensezi ușor dacă spuneai despre familia nostră Noi patru, ea întotdeauna ne corecta și spunea ciiiiinci, și Amicu. Era ca un frate! Cei care au animale de companie o să ne înțeleagă perfect.

Ieri noapte, venind de la spectacol, Amicu a reușit să se strecoare pe poartă și în câteva clipe a fost devorat de către doi maidanezi. Imaginile de pe camerele de supraveghere sunt groaznice… Aceiași doi câini, care ziua aparent par cuminți, au mai agresat și alte persoane dar nimeni nu a întreprins nimic.

P.S. Stimată Primărie, funcționari și șefi de tot felul de instituții responsabile, cât vom mai avea de suferit din cauza câinilor vagabonzi???”, a scris Corina, pe Facebook.

tepes2

SHOK.md


SEP 17, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...