[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Augie, băiețelul de 3 ani care îi face concurență unchiului său model. ...
Adela Popescu, în costum la baie. Cum arată corpul ei după două nașteri
Selfi-uri cu PREȘEDINTELE! Ce mesaj le-a transmis Igor Dodon tinerilor, ...
(video) Actrița Alyssa Milano demonstrează cât de mult îi cade părul ...

E O NOROCOASĂ! Emily Istrate, despre COLABORAREA DIN LOS ANGELES: Așteptând detaliile despre prima piesă, am primit un contract!

Interpreta Emily Istrate a colaborat cu producătorul din Statele Unite Bryan Todd şi a lansat recent piesa „Panic”. Astfel, a dezvăluit cum a început totul, dar şi că mai urmează două piese, informează SHOK.md

„Colaborarea cu Bryan Todd s-a născut, de fapt, în cadrul unui festival din Ucraina. Acolo am câştigat un premiu, ce presupunea înregistrarea unei piese în Los Angeles, însă, aşteptând detaliile despre această piesă, am primit un contract. Semnarea unui contract pentru realizarea unui album, ce ar presupune o trilogie de piese, de debut.

Am semnat contractul, am mers în Londra pentru a înregistra aceste 3 piese. Am compus piesele, le-am înregistrat, le-am realizat, acum a ieșit ceva foarte frumos, cred eu. Mă simt o norocoasă că am avut această oportunitate. „Panic” – a fost dată recent la radio este la radiourile din Londra. Abia aştept să le realizez şi pe celelalte”, a dezvăluit Emily, în cadrul emisiunii „Matinalii2 de la TVR.

Cristina TOMAC


FEB 22, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...