[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
SFATURI pentru femei! Ce haină nu trebuie SĂ LIPSEASCĂ din garderobă ...
S-a înecat sub ochii fiului ei. Corpul actriței Naya Rivera a fost ...
Au renunțat la DISCREȚIE! Smiley, surprins în timp ce o sărută pasional ...
Amintiri FIOROASE din COPILĂRIE! Cristina Lisnic: Nici nu vreau să ...

E unul dintre CELE MAI SUDATE CUPLURI din showbiz, dar dragostea lor a fost pusă la grea încercare la început! „Trebuia să plec…”

Ilie și Tatiana Maxian formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul autohton, însă, la început dragostea lor a fost supusă mai multor provocări, informează SHOK.md.

Tatiana, pe Instagram, a dezvăluit că ea crede în dragoste la distanță și că relația lor a rezistat, indiferent de miile de kilometri care-i separau.

„Trebuia să plec pentru binele meu. Nu am avut studii superioare, dar a fost important pentru mine. Și datorită lui Ilie, am avut ocazia să-mi îndeplinesc un vis din adolescență . Alegerea mea a căzut pe Universitatea de Stat “Alecu Russo” din orașul Bălți, facultatea de Drept și Științe sociale. Am venit în Moldova și am decis să o iau pe sora mea mai mică cu mine, am fost copleșită de sentimentul că în sfârșit voi fi din nou cu ea și voi putea avea grijă . Ilie ne-a ajutat mult în plan financiar și ne-a susținut moral, pentru ce îi sunt foarte recunoscătoare.

M-am gândit mult timp dacă se merită să plec și dacă aș putea să mă aflu într-o relație la distanță, dar el m-a susținut și mi-a spus că totul va fi bine. Ne-am dat seama că vrem să fim împreună. Nu ne-a fost teamă de distanța, dimpotrivă, ea a dat relației aer și oportunitatea de a realiza sentimentul care ne-a capturat.

Mulți cred că distanța până la urmă oricum distruge relațiile, dar eu sunt de o părere opusa. Dacă relația nu este destinată să reziste primelor dificultăți, în orice caz se va destrăma. Nu voi uita niciodată fericirea care mă copleșea în tren în drum către persoana iubită .

I-am fost absolut fidelă în tot acest timp. Nu am avut niciodată interes și dorința de a comunica cu oameni de sex opus, pentru mine a existat doar el. Fidelitatea necesită un nivel ridicat de putere și de voință, conștientizare.

Am depășit împreună și aceasta provocare. Am absolvit cu succes universitatea. Urmau senzații noi, o nouă etapă în viața noastră…”, a spus ea.

Cristina TOMAC


IUN 29, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...