FRESH
Bloggerița Tanya Goncear, despre cum să fii în armonie cu tine însuți: ...
(video) Cea mai adâncă piscină din lume a fost deschisă în Polonia
(video) Edward Sanda surprinde din nou! A lansat un nou single însoțit ...
Nicoleta Nucă lansează „Ultima oară”! O piesă despre un final dureros, ...

Emilian Crețu a făcut DECLARAȚII DUREROASE: „Nu există pentru mine bătaie, atunci când o problemă poți să o rezolvi prin cuvinte” VIDEO//

Emilian Crețu, actor și vlogger, a făcut declarații dureroase despre violența pe care a văzut-o în familia sa, dar și în localitatea de baștină, despre cum tatăl său o bătea pe mama, pe frați, dar și pe el – în cadrul campaniei „COOLtivăm Sănătatea”, informează SHOK.md.

Actorul a povestit despre tatăl său care venea beat acasă și era violent.

Și eu erau momente când mă întrebam când voi crește mare va trebuie să devin bărbat de ăsta, și probabil că nu voiam să cresc, voiam să rămân copil mereu. Nu e doar problema familiei mele. În satul meu, în mahalaua mea, practic fiecare a doua familie este bătută, sunt certuri imense, și multe femei zic „ce o să spună satul”…”, a mărturisit el, precizând că și tatăl său a fost bătut de tatăl său.

Emilian a mai spus că niciodată nu a apelat la pumn pentru a rezolva probleme și nu crede că o va face. „Eu, în viața mea, nu m-am bătut cu nimeni, nu am bătut pe nimeni și nu cred că voi face asta niciodată. Eu prefer să trăiesc în pace, în liniște. Nu există pentru mine bătaie, atunci când o problemă poți să o rezolvi prin cuvinte”, a mai spus artistul.

SHOK.md


MAI 2, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...