[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Maria Ciorici, la 32 de ani: De ziua mea fac recapitulare/ Ce m-a ...
Totul pentru SĂNĂTATE iar frumusețea ca BONUS! Vezi cum arată Tatiana ...
A umplut rețelele cu IMAGINI PROVOCATOARE! Diana Brescan nu ratează ...
Horoscop 12 iulie 2020. Ce îți aduce ultima zi a săptămânii

Felicia Dunaf a acceptat provocarea. A cântat în stradă!

Feliciei Dunaf îi curge muzica prin vene, de aceea acceptă orice provocare legată de acest domeniu. Recent, tânăra a fost provocată, în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV, să cânte în stradă .

Contactată de SHOK.md, interpreta ne-a mărturisit că experiența dată i-a plăcut foarte mult și a ajutat-o să înțeleagă cum își câștigă existența unii oameni.

”A fost super, chiar nu m-am așteptat să-mi placă atât de tare. Credeam că oamenii vor fi mai indiferenți, însă mulți trecători, pur și simplu, se opreau și mă ascultau, alții voiau să se pozeze cu mine, alții mai îndrăzneți mi-au cerut și numărul de telefon. Aș mai repeta o asemenea experiență, mai ales că din banii câștigați am împărțit mici cadouri pe stradă. Este un gest frumos și am văzut pe ochii oamenilor bucurie, iar pentru un artist, asta este cel mai important. Vreau să spun că este o muncă enormă să cânți în stradă, indiferent de vremea de afară, și admir enorm oamenii care cânta pentru toți trecătorii pentru a-și dobândi cât de puțin”, a declarat Felicia.

Natalia MORARU


MAI 10, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...