FRESH
După ce a slăbit zeci de kilograme, Rebel Wilson s-a afișat cu noul ...
Carnavalul de la Rio de Janeiro, amânat, pentru prima dată în ultimii ...
Gina Lollobrigida, agresată sexual de mai multe ori în timpul carierei ...
Lady Gaga, dezvăluiri dureroase: „M-am gândit la sinucidere în fiecare ...

Felicia Dunaf, despre starea sa și COVID-19: „Vreau să dau testul şi la anticorpi să fiu sigură că sunt imună în continuare”

Interpreta Felicia Dunaf se simte mai bine după ce a fost infectată cu virusul COVID-19. Astfel, a oferit noi detalii de unde s-a infectat, dar şi altele în acest sens, informează SHOK.md.

„Am decis să merg la o clinică privată să fac acest test de sine-stătător, peste câteva ore mi-a venit şi rezultatul, iar atunci imediat cum mi s-a spus că este pozitiv, m-am izolat de toţi membrii familiei şi deja am suportat consecinţele singură. Încercam să mă amăgesc că e o simplă răceală, însă simţeam că o să fie testul pozitiv. Sincer nu ştiu şi nu înţeleg de unde m-aş fi putut infecta, deoarece toţi prietenii şi toţi oamenii cu care am interacţionat sunt bine şi mă bucur foarte mult. Probabil poate fi chiar şi din parc, pentru că parcurile noastre acum sunt aglomerate… este cald, bine afară, eu ieşeam seara la plimbare cu câinele sau poate fi din supermarket, chiar dacă eu purtam mască, încercam să-mi dezinfectez mâinile, ceva mi-a scăpat totuşi, că uite a trecut o perioadă de 5-10 zile şi mi-au apărut şi mie primele simptome, cel puţin aşa mi-au zis medicii.

Au trecut cele 14 zile, aştept să vină cei de la sănătatea publică să-mi ia testul repetat. Eu vreau să dau testul şi la anticorpi să fiu sigură că sunt imună în continuare şi pot să fiu cu sufletul liniştit”, a spus Felicia, în cadrul emisiunii „Iubeşte Viaţa” de la TV8.

De asemenea, pentru sursa citată, a mai spus că părinţii săi nu au făcut testul. „Cea mai mare teamă era ca părinţii să nu se infecteze şi am aşteptat cu sufletul la gură cele 10 zile, întrebam în fiecare zi cum se simt dacă au cumva vreun simptom, deci pentru mine asta era cel mai important. Eu deja nici nu mă mai gândeam cum mă simt eu, era primordial pentru mine să ştiu starea părinţilor. Părinţii nu au fost testaţi, dar automat au fost izolaţi şi ei, asteptăm. Probabil a doua oară când voi face şi eu testul, vor fi testaţi”, a spus Felicia.

Cristina TOMAC


IUN 18, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...