FRESH
(video) Trupa Akord au luat o fată „prizonieră”, în noua lor piesă. ...
(video) Cine gătește mai bine: Prima Doamnă, mama sau soacra? Întrebarea ...
(video) Igor Dodon: „Ce tată nu-și dorește o fată? Soția altfel spune...”
Brad Pitt și modela Nicole Poturalski s-au despărțit

Fiica sa împlinește 15 ANI! Radu Sîrbu: Știam că te va chema Anastasia, însă nici prin cap nu ne trecuse numele Dalia! FOTO//

Radu Sîrbu, interpret și producător, a devenit tată exact 15 ani în urmă, când pe lume a venit fiica sa, Anastasia-Dalia, informează SHOK.md.

Radu, pe Facebook, i-a adresat „o mică scrisoare” fiicei sale, dezvăluind și unele detalii de la nașterea ei, dar și cum i-au ales numele dublu.

„Acum 15 ani am fost Binecuvântat de Dumnezeu, în plin sens al cuvântului…! Cât de mult te-am așteptat și câtă bucurie și fericire ne-a adus venirea ta pe lume…!

Din primul moment când te-am luat în brațe am știut ca ești… mm cum să-ți zic.. tare ambițioasă și știi ce-ți dorești de la viață! 😂 Am știut de la început că ai o intelegență aparte, un suflet mare, și o inima plină de iubire după felul cum mă priveai cu privirea ta îndragostită și ușor amețită în urma călătoriei tale epuizante catre noi, prin Univers! Erai cât un ghemotoc de gingașie care-mi incăpea in podul palmelor cu buzele roși ca cireșele coapte! ❤️ Afară ploua linistit iar eu simțeam că zbor, de mână cu Mami a ta și cu tine între noi, prima noastră Binecuvântare primul nostru Bebitzu… așa îți spuneam noi când încă erai în burtică la mami…😋

Iar la câteva minute după ce ai venit pe lume eu și mami deja știam că te va chema Anastasia însă nici decum nu vorbisem înainte și nici prin cap nu ne trecuse numele Dalia! Acest nume a veni ca un semn al Binecuvântarii când mami încă era în sala de nașteri, iar tu deja te făceai auzită pe toată maternitatea, )) mami m-a luat de mînă și mi-a șoptit ușor răgușită – DALIA!

Tu știi cât de mult te iubesc și că poți conta pe mine oricand , orice ar fi! Sunt mândru de tine si extrem de fascinat de talentul și creativitatea ta! keep it up my super-girl! La multi ani, iubita mea fetiță! Sa fii sanatoasă iubită, norocoasă și binecuvântată toată viața ta!

Te iubesc enorm!

Tati…❤️ ”, a scris fericitul tătic.

SHOK.md


IUL 1, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII