[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(foto)Mesaj pentru cei de la Barcelona la revenirea în Spania: ”Să ...
Cum arată partenerul sau partenera perfectă pentru tine, în funcție ...
(foto)Christina Aguilera a înnebunit internetul după fotografiile ...
Cristofor Aldea-Teodorovici a devenit TĂTIC: ,,Plus un tătic fericit ...

Fotografa Elena Andronache a lansat UN PROIECT DE SUFLET: „Fotografia Fine Art e stilul în care mă regăsesc cel mai mult” FOTO//

Fotografa Elena Andronache a lansat un proiect fotografic de suflet – ellafineart.com. Potrivit spuselor sale, acest proiect se naște din necesitatea de a ajuta oamenii în creșterea dragostei de sine, informează SHOK.md.

Tânăra, tot pe Facebook, unde a și lansat proiectul, a explicat ce despre Fotografia Fine Art, stilul în care se regăsește cel mai mult.

„Ce este fotografia Fine Art?

Am primit această întrebare, foarte des, în ultimele zile, tocmai de aceea m-am hotărît să fac o postare la această temă.

Deci să începem?:

✅Fotografia Fine Art are ca scop exprimarea viziunii artistului ca fotograf sau cum spunea profesorul meu de fotografie, “ Fine Art-ul este exprimarea unei ”povești” într-o imagine. Atunci cînd spunea “poveste” o spunea în rusă «сказка», adică se referea la ceva imaginar.

✅Fotografia Fine Art vine în contradicție cu fotografia de jurnalism, care are ca scop transpunerea poveștii în imagini, în cea mai reală și crudă versiune a sa. Spre deosebire de fotografia de jurnalism, fine art-ul este în totalitate regizat, povestea este o ficțiune și tot timpul va reda o istorioară uneori mai puțin/ alteori ceva mai mult deviată de la realitate.

Deseori fotografia Fine Art este considerată asemănătoare cu fotografia Comercială, ceea ce este o greșeală, Fine Art-ul nu scoate în evidență un produs sau un serviciu, scopul ei este unul pur artistic.

⚠Disclaimer: Desigur că unele companii înlocuiesc fotografia comercială sau de produs, cu cea fine art, creînd o poveste despre sau în jurul produsului său”, a explicat fotografa.

SHOK.md


IUN 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...