[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Modela Nina Crețu într-o ședință foto la Palatul Versailles. Vezi ...
FOTO / Imaginea cu care Anda Adam a strâns peste 20.000 de like-uri. ...
AȘA ȘI TRĂIM! Consilier municipal: „Limba română e la București, la ...
„La jocul din satul meu”! Cristina Ceauș SURPRINDE cu o nouă LANSARE! ...

Gabriella Năstas – „INFLUENCER ÎN MOLDOVA”, cu peste 14 mii de urmăritori: „Originalitatea mereu va fi la modă”

Gabriella Năstas, interpretă şi model, cu peste 14 mii de urmăritori pe Instagram, este noua protagonistă a proiectului lansat de SHOK.md – „Influencer în Moldova”. Ea nu se consideră influencer, dar are colaborări şi nu face din asta bani, căci nu e o prioritate, promovează calitatea şi susţine binefacerile.

Iată ce a dezvăluit Gabriela:

„Mi-am creat cont pe Instagram în 2016. Pentru că era ceva nou, și am zis ca trebuie să fiu în rând cu lumea. Nu îmi pot explica cum am reușit. Pentru că nu am avut niciodată ca scop număr mare de followeri. Ci calitatea lor. Ceea ce mă face să fiu sigură de publicul meu este faptul că am un public foarte educat, manierat și dulce. Și sunt mândră de el.

 


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Gabriella Nastas (@gabriella_nastas) pe

Instagramul pentru mine este metoda prin care sunt aproape de publicul meu. Mă împart cu ei în tot, atâta timp cât ei îmi cer părerea. Nu promovez nimic ieșit din comun. Doar împart din viața mea cu ei şi ce e corect pentru mine. Susțin un mod de viață sănătos – sportul, cititul. Mereu vin cu recenzii pro sau contra despre localuri, produse etc. Şi, evident, împart momente din activitatea mea artistică, muzica, modelling.  

 

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gabriella Nastas (@gabriella_nastas) pe

Susțin enorm de mult binefacerile. Și îndemn oamenii sa ajute și să aibă grijă de animăluțele din stradă, prin propriul meu exemplu. Chiar am creat un challenge. Și mă bucur că baby’shorii mei (așa îi numesc pe urmăritorii mei) îmi urmează exemplul.

Nu stau niciodată să gândesc prea mult asupra unei postări. La mine totul vine natural. Cel puțin așa mi se pare mie corect. Singură îmi fac pozele. Colaborări sunt.

 

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Gabriella Nastas (@gabriella_nastas) pe

Nu merge vorba despre bani. Nu asta e prioritatea mea. Nu accept niciodată să fac o postare sau o promovare decât dacă nu încerc eu pe propria mea piele sau un produs sau orice altceva. Promovez doar calitatea. Publicul meu merită ce e mai bun. Nu mă consider un „influencer”. Sunt doar o femeie care are ceva de spus. Iar atâta timp cât publicul meu mă susține, îmi dau seama că fac totul corect. Mi-aș dori sa schimb multe. Dar în primul rând, vreau ca următorii mei să devină oameni mai buni, culți, citiți și sănătoși Să fie ei înșiși, şi să nu devină un copy – paste. Originalitatea mereu va fi la modă”.  


Vezi această postare pe Instagram

@randi.music ?

O postare distribuită de Gabriella Nastas (@gabriella_nastas) pe

Cristina TOMAC


IUL 31, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...