FRESH
Măștile fashion nu te protejează de Covid! Iată ce spun specialiștii
Horoscop 21 octombrie 2020. Surprize în dragoste și o lecție prețioasă
Tinerele care s-au bătut, aparent din cauza lui Constantin Țuțu, au ...
Fost star NBA, care a câştigat milioane, a ajuns să cerşească pe străzile ...

Gabriella Nastas și Patric Hanganu S-AU DESPĂRȚIT după 9 luni de relație! „Eu am pus punct. Uneori nu simţim că vrem, dar suntem impuşi de situaţie”

Interpreta Gabriella Nastas, după o relaţie de 9 luni de zile, s-a despărţit de iubit – interpretul Patric Hanganu. Astfel a dezvăluit că a suferit din dragoste, informează SHOK.md.

„Dacă se poate de zis aşa – Da. Relaţia a durat 9 luni de zile şi un pic. Nu a fost o perioadă foarte mare, în comparaţie cu alte relaţii, dar a fost o relaţie destul de… cu implicarea ambelor părţi. E foarte dificil ca doi oameni din acelaşi domeniu să menţină o relaţie. E multă gelozie la mijloc, multă atenţie din partea atât a oamenilor care mă înconjoară pe mine, cât şi pe fostul meu iubit. Nu suntem prieteni acum.

A fost o relaţie chiar foarte frumoasă şi sunt sigură că nici el, nici eu, nu ne-am fi dorit la un moment dat să punem punct la acestei relaţii, dar aşa s-au aranjat lucrurile. Da, adevărul e că eu am pus punct relaţiei. Uneori nu simţim că vrem, dar suntem impuşi de situaţie”, a mărturisit Gabriella, în cadrul emisiunii „Între noi” de la Televiziunea Centrală.

Amintim că, Gabriella Nastas și Patric Hanganu erau unul dintre cuplurile din showbiz care nu se ascundeau, ci din contra se afișau împreună la evenimente mondene și chiar cântau împreună. Cei doi s-au iubit în 2019.

Cristina TOMAC


FEB 26, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII