FRESH
Speak a sărbătorit cea de-a 34-a sa aniversare. Ce a făcut cântărețul ...
Aliona Triboi a lansat noul videoclip la piesa: "Ce-i cu tine, lume?"
Horoscop 25 octombrie 2020. Mesaje cu subînțeles și o schimbare de ...
Cum își înfruntă fiecare zodie cele mai mari frici

Georgeta Voinovan, despre NUNTA FIULUI SĂU: „A fost un eveniment altfel, cu mult bun gust, cu mult spirit tânăr”

Interpreta și compozitoarea Georgeta Voinovan, la 15 septembrie, a fost soacră mare. Fiul ei, Iancu Voinovan, s-a căsătorit cu aleasa sa, Ecaterina Gore, informează SHOK.md.

În cadrul emisiunii „Vorbe Bune cu Lilu” de la Canal 2, a dezvăluit detalii despre petrecere.

„Unul dintre copii mei şi-a găsit jumătatea şi a sărbătorit căsătoria într-un mod atât de frumos, cu atâta dăruire, imaginaţie. Iancu şi cu Katea, nora mea, şi-au pregătit nunta singuri. Ei au avut grijă de toate aranjamentele care ţin de nuntă, și din punct de vedere muzical – nici acolo nu m-au lăsat să-i ajut. Îmi place acest lucru foarte mult, îmi place că am fost şi eu prezentă la un eveniment organizat altfel, cu mult bun gust, cu mult spirit tânăr, cu mult tineret, care se simte foarte bine împreună şi care a dansat foarte mult şi s-a distrat pe bune, aşa cum nu am văzut de mult. Şi asta a fost foarte frumos. E prima lui dragoste şi sper că unica, pentru că asta ne dorim cu toţii”, a spus artista.

Totodată, Georgeta, pentru sursa citată, a spus că şi ea a cântat la nunta copiilor. „A fost un DJ care a pus muzică, nu am avut o formaţie, aşa au decis tinerii. În plus, a fost un band mai nou de chitarişti, sigur că au fost prietenii mei, artiştii au cântat cu toţii, am cântat şi eu două melodii”, a spus ea.

71008052_459179614673702_4560183098486030336_n

Cristina TOMAC


SEP 27, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII