FRESH
Horoscop 21 octombrie 2020. Surprize în dragoste și o lecție prețioasă
Tinerele care s-au bătut, aparent din cauza lui Constantin Țuțu, au ...
Fost star NBA, care a câştigat milioane, a ajuns să cerşească pe străzile ...
Top 3 zodii care au noroc de bani în noiembrie 2020. Ei sunt cei care ...

Georgeta Voinovan - OMAGIATĂ: „Cel mai de preţ dar pentru mine ar fi să pot avea în preajmă toţi copiii mei, dar nu este posibil acum”

Georgeta Voinovan, interpretă şi compozitoare, astăzi e omagiată. Ea împlineşte 49 de ani, informează SHOK.md.

„Tradiţional, în sânul familiei, cu ai mei. Mă bucur că pot să ies, o să ieşim, probabil, la o terasă, pentru că încă nu am ieşit de când s-au deschis, cu respecatrea tuturor regulilor, bineînţeles. Cu familia atât, şi o să intru cu video şi cu copii mei mijlocii, care sunt la Iaşi şi de care îmi este foarte dor şi care m-au felicitat aztăzi de dimineaţă, bine că ne putem vedea măcar pe net… Eu azi dimineaţă, la 7 fără un sfert, am sunat-o pe mămica mea pentru că eu sunt născută la 7 fără un sfert. Şi de ziua mea este o tradiţie să sun pe mămica la această oră şi să-i mulţumesc pentru viaţa care mi-a dat-o.

Cel mai de preţ dar pentru mine ar fi să pot avea în preajmă toţi copiii mei, dar nu este posibil acum, o să-i am în video. Patru dintre ei sunt în Moldova, dar doi sunt la Iaşi, uite aşa se face că anul ăsta nu o să fim împreună de ziua mea” – a dezvăluit Georgeta, în cadrul emisiunii „Matinalii” de la TVR.

Cristina TOMAC


IUL 2, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII