[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Arnold Schwarzenegger, la 73 de ani. Cum a sărbătorit renumitul actor
De ce arabii nu folosesc hârtia igienică: ghid musulman de igienă
Cleopatra Stratan A DIVULGAT SECRETUL! Vezi despre ce este vorba!
Alina Dragnev NU E IDEALĂ, dar e mândră!: „Sunt departe de a fi perfectă, ...

Georgeta Voinovan - OMAGIATĂ: „Cel mai de preţ dar pentru mine ar fi să pot avea în preajmă toţi copiii mei, dar nu este posibil acum”

Georgeta Voinovan, interpretă şi compozitoare, astăzi e omagiată. Ea împlineşte 49 de ani, informează SHOK.md.

„Tradiţional, în sânul familiei, cu ai mei. Mă bucur că pot să ies, o să ieşim, probabil, la o terasă, pentru că încă nu am ieşit de când s-au deschis, cu respecatrea tuturor regulilor, bineînţeles. Cu familia atât, şi o să intru cu video şi cu copii mei mijlocii, care sunt la Iaşi şi de care îmi este foarte dor şi care m-au felicitat aztăzi de dimineaţă, bine că ne putem vedea măcar pe net… Eu azi dimineaţă, la 7 fără un sfert, am sunat-o pe mămica mea pentru că eu sunt născută la 7 fără un sfert. Şi de ziua mea este o tradiţie să sun pe mămica la această oră şi să-i mulţumesc pentru viaţa care mi-a dat-o.

Cel mai de preţ dar pentru mine ar fi să pot avea în preajmă toţi copiii mei, dar nu este posibil acum, o să-i am în video. Patru dintre ei sunt în Moldova, dar doi sunt la Iaşi, uite aşa se face că anul ăsta nu o să fim împreună de ziua mea” – a dezvăluit Georgeta, în cadrul emisiunii „Matinalii” de la TVR.

Cristina TOMAC


IUL 2, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...