[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Ryan Reynolds şi Blake Lively, aspru criticaţi pentru nunta lor. "Mereu ...
Actori de la Hollywood care au iubite de vârsta fiicelor! Vezi care ...
Ce sacrificii au făcut 7 actori celebri de la Hollywood pentru unele ...
RĂSCOLIND PRIN AMINTIRI! Anatol Durbală: „Era cinste, omenie...”

Hellen Monroe dezvăluie CURIOZITĂȚI DESPRE FETIȚA EI: „Bentiță nu mai vrea să poarte, încălțămintea parcă e dușmanul ei nr.1”

Bloggeriţa Hellen Monroe e mămica unei fetiţe de un anişor – Celine, şi este însărcinată cu al doilea copil. Astfel, într-o postare pe Instagram, a dezvăluit că fiica ei va avea camera sa, dar şi că nu stă nici o clipă locului, informează SHOK.md.

„Celine, astăzi despre ea… ca orice mămică în toată legea, am şi eu un album unde pun poze la ordinea fiecarei luni, de la început era uşor.. acum însă când nu mai sta locului e taaaareee greu să-i fac o fotografie, câtă maimuţăreală iese din mine, numai sa stea nemişcată măcar o secundă, bentiţa nu mai vrea sa poarte… încaltamintea parca e dusmanul ei Nr 1, bine că rochia înca nu stie cum să o scoata, însa trage de ea, îţi pare ca o va rupe, exact ca mama – sa. Adoram sa umblu cu pielea goală, şi atât ce mai inseamna si genetica asta da??? Camera ei e aproape gata, a mai ramas sa adaug cateva detalii, peste câteva luni trebuie să se mute definitiv in ea, în patul mamei va veni altul\alta”, a dezvăluit Hellen.

Cristina TOMAC


FEB 21, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...