FRESH
Jennifer Lopez revine pe platourile de filmare într-o comedie
Doliu în lumea cinematografiei! Actorul Sean Connery, cunoscut pentru ...
O interpretă a pozat fără haine pentru a-și arăta boala de piele de ...
Nicolle Trifan: „Fă ceea ce iubești și fă-o des!” Vezi cât de sexy ...

ÎI LIPSESC VACANȚELE! Anastasia Fotachi: „Îmi place sentimentul să fiu într-un loc nou, unde nimeni nu mă cunoaşte şi pot face orice”

Modelul Anastasia Fotachi se pare că duce dorul călătoriilor în această perioadă când hotarele sunt închise, iar avioanele la sol. Ea a dezvăluit, recent, că adoră călătoriile, informează SHOK.md.

„Ador să mă rup de realitate, de rutina zilnică. Îmi place sentimentul să fiu într-un loc nou, unde nimeni nu mă cunoaşte şi pot face orice îmi trece prin cap şi nu mă preocup prea mult dacă mă judecă cineva sau nu. Folosesc la maximum o anumită perioadă de timp. Atunci când sunt plecată dorm mai puțin pentru a putea vizita cât mai multe locuri turistice. Călătoria îmi stârnește interesul față de lucruri de care nu aș fi crezut vreodată că voi dori să aflu mai multe. Călătorind în diferite țări, nu mă opresc niciodată din învățat. Un lucru fain pe care l-am descoperit e că lumea e foarte mare, dar e și mică în același timp”, a spus ea, pe Instagram.

De asemenea, Anastasia a mărturisit că adoră să se reîntoarcă în Italia, mai ales – la Milano. „Deoarece Milano este un oraș mare și frumos. Capitala Italiei de Nord și capitala modei. Centrul orașului este relativ tânăr. Nu sunt multe clădiri medievale și străzi înguste. Există însă adevărate capodopere. Iar principala capodoperă este Catedrala Nașterii Maicii Domnului. Oh, este o clădire uimitoare” – a spus ea.

Cristina TOMAC


IUN 12, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...