[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum se întreţine Andreea Marin la 45 de ani. Secretele dietei
Vacanță de coșmar! Katie Price a ajuns în scaunul cu rotile după ce ...
CA O ADEVĂRATĂ ZEIȚĂ! Iată cum a pozat recent Diana Brescan! FOTO//
SEXY și IREZISTIBILĂ! Marinela Bezer și-a uimit fanii cu noi imagini ...

În 2008 NICI PRIN CAP NU-I TRECEA ce se va întâmpla 3 ani mai târziu! Valentina Naforniță: „Momentul acela a marcat un nou început pentru mine”

Soprana Valentina Naforniță a început cel de-al nouălea sezon la Opera de Stat din Viena, însă, în 2008, când a trecut pe alături, nici prin cap nu-i trecea că ar putea ajunge să cânte pe această scenă, informează SHOK.md.

„Am văzut prima dată Opera de Stat din Viena în 2008, când eram încă studentă la conservatorul din București. Când am trecut pe lângă, am fost uimită de măreția și frumusețea acestei case!

Chiar și atunci, am avut o legătură atât de puternică cu ea... doar că nu știam că 3 ani mai târziu îmi voi face debutul aici! Wow! Momentul acela a marcat un nou început pentru mine, familia mea și chiar – aș putea spune – pentru țara mea!

Astăzi mă simt atât de recunoscătoare să încep sezonul 9 la această casă de operă incredibilă. Vă mulțumesc Dominique Meyer că mi-ați oferit această oportunitate, care a fost cu adevărat cel mai important pas din cariera mea!”, a mărturisit soprana, zilele trecute.

SHOK.md


SEP 5, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...