[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
TREI GENERAȚII, într-o imagine! Veronica Vizant – alături de mama ...
Diana Munteanu a pozat în costum de baie la 41 de ani. Ce corp tonifiat ...
Instrumente de îngrijit părul pe care orice femeie trebuie să le aibă ...
Horoscop 14 iulie 2020. Vizită neaşteptată şi o cină romantică

În prima lună după naștere A UITAT CĂ E FEMEIE! Tany Vander: „Așa nu mai putea continua. Am pus în acțiune un plan de lucru” FOTO//

Femeia de afaceri, Tany Vander, înainte de a deveni mamă, striga sus și tare că femeile niciodată nu trebuie să uite că sunt femei, trebuie să arate bine, indiferent de situație, însă, când a devenit mamă, situația a luat o întorsătură radicală și chiar ea a recunoscut lucrul acesta de mai multe ori, informează SHOK.md.

După o lună, totuși, a decis că nu mai poate tolera această stare și imagine și a dezvăluit ce a făcut.

„De ce femeile uită sa fie senzuale și sexy odată cu venirea pe lume a copilașului? Fiindcă prioritatea devine acel micuț și toate grijile legate de el.

Prima luna a fost și pentru mine la fel, nu m-am machiat deloc, nici măcar nu-mi uscam parul, nu aveam timp pentru aranjare?, nu ma simteam sexy fiindcă nopțile nedormite își pun amprenta ♀️, mai pe scurt- дурдом.

Dar Stop ??‍♀️ așa nu mai putea continua, așa ca am decis să încetez sa-mi plîng de milă fiindcă timpul n-o sa se oprească în loc pentru deprimarea mea, așa ca am pus în acțiune un plan de lucru, m-am machiat, am îmbrăcat ceva frumos și am acționat. ‍♀️?

Și uite ca i’m back.?

Starea psihologică a unei femei e cea mai importantă și trebuie sa faceți orice pentru ambianta voastră emoțională!?”, a mărturisit ea, pe Instagram.

E9E8B5E1-3C50-4FED-8E58-B9F12ACAC33D 2EC1764C-C386-45B9-A6F2-DF06E0753B5B 8B671203-CCAC-44A9-A3C6-C1927A79D29A

SHOK.md


MAI 5, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...