FRESH
Laurette: „Pentru un milion de euro mi-aș înșela soțul!”. Ce spune ...
Horoscopul primăverii 2021: ce te așteaptă, în funcție de zodie, în ...
Va prezenta piesa pentru „Eurovision Song Contest 2021” în Rusia! ...
Katharine McPhee și David Foster au devenit părinți. Actrița i-a dăruit ...

Interpretă, CRITICATĂ că a pozat GOALĂ-PUȘCĂ: „A fost război în sufletul meu. Reacțiile au fost explozive”

Interpreta Stela Botez, recent, a realizat o nouă şedinţă foto nud, prima fiind doi ani în urmă, și s-a ales cu fel de fel de reacții și comentarii, unele chiar răutăcioase, informează SHOK.md.

Artista, după câteva zile de la apariția fotografiilor publicate pe pagina fotografului, a venit cu o reacție, publicând o serie de imagini de la sesiune.

 „Arta fotografică nud pentru mine este cea mai complexă modalitate de exprimare a frumosului, naturaleței și a emoțiilor. După prima experiență din 2018 (#goaladetine) mi-a venit dorința de a face fotografii în calitate de #fatacucobza și nu știam cum să o fac, iar propunerea fotografului Alex Iordache de a participa în proiectul său, a picat la țanc!

Câteva zile în urmă el a publicat 3 dintre aceste fotografii și pot spune că a fost război în sufletul meu. Reacțiile oamenilor au fost explozive, iar după ce eu am venit cu replică celor care au criticat sau au luat în derâdere aceste fotografii artistice, foarte multă lume mi-a scris și m-a încurajat de bine.

Din păcate printre oamenii care au criticat curajul meu de a poza nud cu cobza, sunt oameni care mă cunosc personal și pe care îi credeam prieteni, dar iată că unele circumstanțe, îi trec prin sită pe acești oameni din viețile noastre. Le mulțumesc tuturor celor care au venit cu mesaje de admirație, încurajare și înțelegere!

”Orbului nu-i poți arăta frumosul” și eu mă bucur că există oameni talentați precum Alex Iordache Photography care sparg stereotipurile și caută să îmbine frumusețea nudului cu autenticitatea neamului nostru. Vreau ca și voi, cei din comunitatea mea, să admirați aceste fotografii și să înțelegeți că un artist se poate exprima prin infinite modalități”, a spus Stela, pe reţele de socializare.

Cristina TOMAC
Foto: Alex Iordache


IUN 15, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...