FRESH
Horoscop 26 octombrie 2020. Ocazie unică și moment delicat
Mergi la cumpărături și-ți rămâne gândul la un obiect? Regula zgârcitului ...
FOTO Ana Baniciu din nou PROVOCATOARE. Cântăreața, cu sânii la vedere ...
FOTO Actorul Sali Levent, în compania unei blonde superbe! Cu ce s-au ...

O interpretă din Moldova ARUNCĂ BOMBA: „Da, știu nu v-am zis ca sunt căsătorită și deja am și un copilaș, dar…” FOTO\\

O interpreta de la noi a dezvăluit că s-a căsătorit, iar, recent, a adus pe lume o fetiță. Este vorba despre Tyana, alias Cataleya, informează SHOK.md.

„Draga mea fetița Becky a fost grea perioada de sarcina cu tine dar ai apărut pe neașteptate și ne-ai surprins cu frumusetea ta și umplut inimile de bucurie ,de muuuuultă iubire  Am dat viața fetiței mele și ma bucur de acesta ființa adorabila și dulce de câteva zile  Sa fii mama este un dar deosebit și ma simt atit binecuvântata ca trec prin aceste momente minunate.

Da, știu nu v-am zis ca sunt căsătorită și deja am și un copilaș dar am simțit ca e mai bine așa in acele momente…..

In aceasta perioada m-am antrenat și am dus un mod de viața sănătos dar nu am și avut timp si putere sa filmez și sa postez aici ,îmi lua prea mult timp și oboseam repede   Și desigur, este foarte greu să-ți controlezi hormonii in perioada de sarcina dar mereu am adorat copilașii și abia așteptam sa-l țin in brațe pe al meu, uite ca mi sa împlinit acest vis

La moment sunt foarte fericita ca am un soț și o fetița minunata de care m-am îndrăgostit imediat”, a scris Cataleya, pe Instagram.

Cristina TOMAC

 

 


SEP 2, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII