[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Maria Ciorici, la 32 de ani: De ziua mea fac recapitulare/ Ce m-a ...
Totul pentru SĂNĂTATE iar frumusețea ca BONUS! Vezi cum arată Tatiana ...
A umplut rețelele cu IMAGINI PROVOCATOARE! Diana Brescan nu ratează ...
Horoscop 12 iulie 2020. Ce îți aduce ultima zi a săptămânii

Interpreta Irina Kovalsky A RĂBUFNIT: „Voi, serios?! Eu sunt mamă a doi copii și am călătorit cu ei de când aveau doar câteva luni…”

Interpreta Irina Kovalsky a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce a citit o postare în care erau atacați părinții care călătoresc cu bebeluși „care țipă” și de ce îi chinuie, or călătoriile pentru ei sunt un test, informează SHOK.md.

„Dar oameni, serios!  Cum poți scrie astfel de prostii despre odihnă, mare ? cu copii, când ei trebuie să meargă cu familia sau nu?! Sau poate la vârsta de 10 ani sau chiar mai târziu, dar nu e nimic din faptul că marea este o sursă naturală de sănătate pentru copii, oameni și, în general, este normal să călătorești, să zbori spre mare cu întreaga familie: inclusiv copii, pentru că facem totul în viață pentru binele copiilor noștri!

Lucrăm, câștigăm, pentru a da copilului cât mai mult posibil! Și dacă oamenii au ocazia să zboare cu întreaga familie la mare, de ce nu ar trebui să facă asta?! Din cauza faptului că unii dintre pasageri pretind deja la toate all inclusive încă de la aeroport? Și copiii care țipă nu intrau în pachet? Cel mai amuzant e că asemenea declarații le fac acei care încă nu au copii, cei care au copii peste 18 ani și cei care au un copil și niciodată nu au zburat cu el în mare și, când au decis brusc, copilul are peste 18 ani”, a scris ea, pe Instagram.

Artista a spus că e mamă a doi copii și știe cum e să zbori cu ei încă de la câteva luni și nu a avut probleme cu ei. „Dar mereu mi-a părut rău pentru părinții cărora copiii plângeau în avion, or cauze sunt multe – colici în burtică și tensiunea, urechile dor, dinții ies. Multe…”, a adăugat ea.

În final, ea a lansat un apel către adulți. „Fiți doar oameni înțelegători, doar sunt la bord și oameni în stare de ebrietate și neadecvați, și din cauza lor rețin zborurile, dar aceștia sunt doar copii. Poate ei nu vor să plângă și să facă capricii, dar asta se întâmplă și nu depinde de ei. Copiii – viitorul nostru!”, a conchis Irina.

SHOK.md


MAI 31, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...