[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(foto)Mesaj pentru cei de la Barcelona la revenirea în Spania: ”Să ...
Cum arată partenerul sau partenera perfectă pentru tine, în funcție ...
(foto)Christina Aguilera a înnebunit internetul după fotografiile ...
Cristofor Aldea-Teodorovici a devenit TĂTIC: ,,Plus un tătic fericit ...

Interpreta – pasionată de BRODERIE ȘI CROȘETAT: Am foarte multe costume populare vechi și le restaurez cu mâinile mele!

Interpreta Viorica Lupu are o pasiune de mică pentru broderie şi croşetat. Cât a stat acasă, în izolare, a profitat de timpul liber şi a revenit la această ocupaţie, restabilind costume vechi, informează SHOK.md.

„Da, de fapt, am o pasiune de mică pentru broderie, croşetare. Am avut o profesoară la Cricova, când învăţam la şcoală, când eram mică, o profesoară care m-a învăţat să brodez, după care – mai târziu, de la bunica am învăţat să croşetez şi, uite că, e o pasiune care pe mine mă relaxează foarte mult, îmi scoate stresul.

Dar, din păcate, nu prea am avut timp pentru asta, uite în carantină chiar am zis că o să profit de acest timp liber pe care îl am şi am revenit la pasiunea asta pentru că am foarte multe costume vechi, am o colecţie foarte mare şi multe dintre ele chiar necesită restaurare. Şi atunci îmi place să fac eu cu mâna mea, pentru că costumele vechi sunt foarte migăloase, specifice, nu poţi să le dai pe mâna oricui, să umble la ele, pentru că sunt pânzele foarte vechi. Eu ţin foarte mult la ele. Am avut o experienţă în care am rugat pe cineva să mă ajute cu restauratul şi, din păcate, nu a fost rezultatul pe care eu l-am dorit şi atunci am zis mai bine le fac eu cu încetul”, a spus Viorica, în cadrul emisiunii „Matinalii” de la TVR.

Cristina TOMAC


MAI 22, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...