FRESH
Laurette: „Pentru un milion de euro mi-aș înșela soțul!”. Ce spune ...
Horoscopul primăverii 2021: ce te așteaptă, în funcție de zodie, în ...
Va prezenta piesa pentru „Eurovision Song Contest 2021” în Rusia! ...
Katharine McPhee și David Foster au devenit părinți. Actrița i-a dăruit ...

INTERVIU// Aliona Alii – despre modelling, bani, frumusețe, scopuri, bărbați și afaceri!

Modelul Aliona Alii a acceptat provocarea SHOK.md și a răspuns la o serie de întrebări despre activitatea sa, dar și despre gusturile și dorințele sale.

Cristina T.  Care sunt cele mai mari avantaje ale meseriei de model?

A.A.:  Această meserie oferă multe avantaje, în primul rând, faptul că această meserie poate fi practicată în paralel cu studiile. Cu timpul am învățat sa fiu disciplinată și profesionistă în tot ceea ce fac, am cunoscut mulți fotografi, designeri, cu care am relații de prietenie și îmi place enorm cum decurge aceasta etapă în viața mea.

SHOK:  Ce calități are un model de succes?

A.A.:   Caracterul contează foarte mult în cariera unui model, deoarece trebuie sa fie unul stabil, care să inspire încredere și seriozitate. Responsabilitatea și dorința de autodepășire la fel sunt 2 calități foarte importante.

SHOK:  Care sunt parametrii tăi?

A.A.:  Dacă să fiu sinceră chiar nu cunosc parametrii mei, însă nu este de-ajuns să ai parametrii potriviți. Noi, modelele, trebuie să dăm dovadă şi de o simetrie corectă a feţei.

ali1

SHOK:  De ce blondă? Te-ai gândit să renunți la această nuanță?

A.A.:  Deoarece blondele moderne sunt percepute astăzi ca femei puternice, independente si, bineînțeles, la fel de sexy ca întotdeauna. În ultimii cincizeci de ani, tipologia femeii blonde a evoluat de la fragila și senzuala Marilyn Monroe la Madonna, simbolul forței și al încrederii de sine.

SHOK:  Ce preferi – ședințele foto, publicitatea sau defilările?

A.A.: Ador nespus de mult ședințele foto, acolo mă simt în pielea mea, sunt tematici foarte diferite unde trebuie să schimbi atitudinea, asta mă face să cunosc unele părți noi ale caracterului meu.

ali7

SHOK:  Atunci când ai o prezentare trăiești aceleași emoții ca prima dată?

A.A.:  În ultimul timp sunt mult mai liberă la prezentări, mă simt foarte relaxată și încrezută în sine, primesc o putere imensă în propria persoană atunci când persoanele îmi oferă privirile și atenția lor.

SHOK:  Care sesiune foto ți-a plăcut cel mai mult, de ce?

A.A.:  Toate au avut ceva special, nu pot face o diferență, deoarece la toate sesiunile foto depun efort la maxim și primesc emoții foarte pozitive în timpul procesului.

SHOK:  Ții diete? Ce conține meniul tău zilnic?

A.A.:  Din păcate, nu am un meniu bine format și stabil, deoarece mai mereu îmi petrec ziua în grabă și nu prea apuc să mănânc la timp, însă încerc să mănânc sănătos – cât mai multe legume, fructe și multă apă plată.

ali4

SHOK:  Ce faci pentru a arăta bine?

A.A.:  Nu fac nimic special, am avut norocul de a fi copila unor părinți frumoși și grație lor am luat niște trăsături ale feței destul de bine definite.

SHOK:  Modelul internațional care te inspiră?

A.A.:  Analizez multe modele internaționale, printre ele se numără Karolina  Kurkova, Cara Delevingn, Rosie Huntington-Whiteley, de la care am multe de învățat.

SHOK:  Cum este bărbatul ideal?

A.A.:  Un bărbat se caracterizează, în primul rând, prin verticalitatea sa, prin aspirația sa necontenită de a atinge un ideal nobil, de a crea o lume mai bună acolo unde se află. Bărbatul de lângă mine trebuie să fie sincer, respectuos, să-mi ofere stabilitate și cu o simplă privire să-mi  transmită admirația și iubirea lui.

SHOK:  Cât de mulți bani aduce modellingul?

A.A.:  Nu e o cifra stabilă, în majoritatea cazurilor depinde de brand și cu cine lucrezi, plus la toate – modellingul din Moldova nu se compară cu cel din străinătate.

ali8

SHOK:  Care e cea mai mare realizare a ta?

A.A.:  Eu sunt mulțumită de toate realizările mele de până acum: am finisat primul meu an de universitate cu note extrem de bune, am mare succes și în scrierea poeziilor – câteva din ele au fost publicate, desigur și colaborarea cu diverși designeri autohtoni este o realizare mai specială pentru mine. Sunt foarte fericită că familia este mereu alături de mine și se bucură atunci când îmi ating scopurile.

SHOK:  De cât timp de afli în sfera modellingului?

A.A.:  În ultimii 2 ani am început să ofer mai multă atenție acestui hobby, însă în acest timp am avut destul de multe reușite.

ali6

SHOK:  De ce ai nevoie pentru a te simți împlinită?

A.A.:  Ca să fiu împlinită este de-ajuns ca în interior să fie echilibru și îmi este suficient. Știu prea bine că n-am nevoie de nimic din exterior ca sa fiu fericită și împlinită, ci doar din interior, iar acolo totul este în ordine.

SHOK:  Unde te vezi peste 10 ani?

A.A.:  Peste 10 ani mă văd în Republica Moldova, deoarece doresc să-mi deschid propria afacere, ceva nou pentru oamenii de aici. Consider că, putem ridica economia ţării noastre la un nivel înalt şi aici se poate de făcut lucruri frumoase care vor aduce profit.

ali2

Cristina TOMAC/stagiară


IUN 17, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...