FRESH
„Ești prima și unica mea dragoste din acest univers”: Cui îi face ...
Cea mai bună zi din 2021 pentru fiecare zodie
Ioana Băsescu și Elena Udrea, condamnate la închisoare cu executare
TOP 10 cele mai ciudate pisici din lume

Interviu-SHOK! Felicia Munteanu: Doresc să fac o colecție de rochii!

Felicia Munteanu, deși în prezent este la mii de kilometri de casă, a acceptat să participe în cadrul proiectului lansat de SHOK.md. Astfel am aflat ce ar schimba în viața ei, ce-și propune anul acesta, dar și-n general, ce planuri are.

2016 pentru mine va fi anul în care voi călători și voi vedea locuri noi și frumoase.

Cel mai mult îmi doresc să decid unde vreau să trăiesc și cu ce să mă ocup pe viitor, prea multe am în cap și trebuie să le aranjez pe polițe.

Cea mai mare realizarea a mea e fericirea mea la moment. Însă cred că, anul 2015 a fost plin de realizări și vise împlinite.

Mă pot baza mereu pe familia mea, care îmi este mereu alături, indiferent ce decizii iau.

Ziua cea mai importantă din viața mea…nu am o zi importantă care m-a marcat cumva…asta cred că, urmează când mă voi căsători și voi deveni mămică.

Ziua Îndrăgostiților sau Dragobete?…Ziua Îndrăgostiților, în general, sărbătoresc totul pe stilul nou.

Munte sau mare?… prefer marea…îmi place căldura și apa.

Dacă mi-aș schimba locul de trai aș alege…am trăit în am multe țări, dar mai bine ca acasă nu m-am simțit nicăieri…să călătorești e bine, dar să trăiesc e cel mai bine lângă familie, rude și prieteni…dacă ar mai fi și politic stabil și bine în Moldova ar fi cel mai bun loc de trai.

Politica este un circ care ne duce în eroare și care nu o să ajungă la un numitor comun pe cale pașnică…Din păcate, a ajuns să fie în favoarea politicienilor și nu a cetățenilor.

Planurile de viitor?… să-mi realizez visele legate de actorie, să-mi fac o colecție de rochii, să întemeiez o familie fericită.

Meseria mea se bazează pe următoarele principii…în primul rând, să-mi aducă satisfacție și, după care, profit.

Dacă nu aș fi făcut ceea ce fac acum, atunci aș fi…nu fac ce nu îmi place și ascult de intuiția mea. Din fericire la moment fac exact ce-mi place și o să mă ocup tot timpul cu ceva care îmi va aduce numai plăcere și împlinire sufletească.

Ceai sau cafea?…prefer ceaiul, uneori îl beau cu lapte…e foarte gustos.

Vinul meu preferat e din beciul bunicilor mei, pe care îl prepară cu mult drag pentru familia noastră… este cel mai gustos vin. În general, îmi place vinul roșu.

Îmi doresc ca Republica Moldova să fie în continuare țara care crește oameni talentați cu verticalitate și de omenie… să scape de problemele politice și să-și întoarcă copiii plecați în străinătate.

Dacă aș putea da timpul înapoi aș cumpăra apartamente, când costau vreo 3 mii de euro 🙂

SHOK.md este un portal de știri veridice pentru că niciodată nu publică ceva inventat.

Natalia MORARU

 


IAN 27, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII