FRESH
Gucci vinde blugi „murdari“ cu urme false de iarbă: Costă 650 de euro!
Văduva lui Luciano Pavarotti s-a căsătorit, după 9 luni de relaţie. ...
Smiley, în postura de actor. Primele declaraţii despre filmul în care ...
Dan Badea, la trei ani de la nunta cu Mădălina. Ce regret are actorul

Kapushon a lansat O NOUĂ INTERPRETĂ! Colaborarea a început PE O REȚEA DE SOCIALIZARE! VIDEO//

Ana Bulboaca, a lansat, ieri, prima piesă cu tot cu videoclip „Ca un strugure de poamă”. Ea este un nou nume în showbiz-ul autohton, iar muzica și textul piesei sunt compuse de Marin Kapushon Crețu, cel care a şi lansat-o, informează SHOK.md.

„Ieri, am lansat în premieră piesa cu tot cu videoclip, sunt foarte fericită şi am emoții foarte plăcute. Videoclipul s-a filmat în mai multe locații din raionul Orhei, filmările au durat 2 zile, au fost 2 zile foarte frumoase şi de neuitat pentru mine. În spatele meu, am avut o echipă de nota 10+ .

Pe această cale vreau să le spun un mare mulțumesc. În special lui Marin ( Kapushon) pentru această colaborare frumoasă. Iar colaborarea noastră a început pe un site de socializare, eu am venit cu propunerea de a face o piesă, la care Marin a acceptat. Muzica şi textul aparțin lui Kapushon.

Asta este prima, dar nu și ultima colaborare a noastră pentru că eu nu mă opresc aici. Și o să vă bucur și în continuare cu piesele mele. Eu mereu zic așa – iubesc muzica şi muzica mă iubește pe mine”, a spus Ana.

Cristina TOMAC


IUN 11, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII