[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Maria Ciorici, la 32 de ani: De ziua mea fac recapitulare/ Ce m-a ...
Totul pentru SĂNĂTATE iar frumusețea ca BONUS! Vezi cum arată Tatiana ...
A umplut rețelele cu IMAGINI PROVOCATOARE! Diana Brescan nu ratează ...
Horoscop 12 iulie 2020. Ce îți aduce ultima zi a săptămânii

Kătălina Rusu a povestit ISTORIA DE DRAGOSTE cu soțul ei: „Nu a fost dragoste la prima vedere, nici dragostea care se aștepta cucerită”

Interpreta Kătălina Rusu și soțul său, Andrei Croitoru, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Astfel, artista, a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie după 2 luni de relație, chiar de ziua sa de naștere, în 2017, dar și că la ei nu a fost dragoste la prima vedere, informează SHOK.md.

„..Povestea noastră de dragoste a început atunci când aveam nevoie mai mult ca oricând unul de altul. Ne-am întâlnit și cunoscut întâmplător, fără ca să știm că peste un an ne vom revedea și vom suplini golurile din viața unul altuia, dar soarta știe ce face. Dragostea, ea nu vine atunci când noi credem că suntem pregătiți, ci în momentul în care 100% suntem gata pentru ceea ce ne este prescris de sus. Ea nu trebuie strigată sau cumpărată cu cadouri și vorbe goale, când sufletele sunt predestinate se simte, de parcă acest om a fost toată viața undeva lângă tine ca să te călăuzească din umbră…

Ne-am revăzut întâmplător în iarna lui Decembrie, iar în luna lui Februarie am zis “Da” fără ca să mai stau pe dubii. Era 22 Februarie, ziua mea de naștere. O zi pe care o ador și în care mereu se întâmplă ceva frumos, multă lume, cadouri, felicitări și emoții. În acea dimineață Andrei era mai neliniștit ca de obicei, dar nici nu ma gândisem ca după doua luni de zile ar putea sa facă un pas, care necesita mult mai mult timp și din câte mă gândeam eu, poate undeva ani. Nu a fost spectacol, nu au cântat interpreți de talie internațională și nici diamantul de pe inel nu a fost cât casa sau de un design unic în lume. A fost o cină extrem de caldă alături de părinți, un pian la care se cânta cu multă virtuozitate, șampanie, lumânări și felicitări din partea celor dragi, nimic nu prevestea marea surpriză. La un moment dat Andrei dispăruse, iar in clipele următoare intrase cu o cutie mare în mâni, chiar dacă îi spusesem că în anul acela nu-mi doream cadouri. Am deschis cutia, iar din ea a zburat un buchet mare de baloane, iar de ele prinse o punguliță mică, în care era el, inelul de logodnă. Am zis “Da”, el m-a ales pe mine pentru tot restul vieții, iar eu i-am dat voie sa fie stăpânul inimii mele.

Nu a fost dragoste la prima vedere, eu nu cred în astfel de iubiri, nu a fost nici dragostea care se aștepta cucerită, doar acel simplu sentiment că el este o parte din mine, el este acea jumătate lipsă, iar dragostea și căldura cu care mă privea, au aprins acel foc frumos al dragostei. Am trecut prin multe încercări, care păreau ca nu mai au sfârșit, însă asta ne-a demonstrat cât de mult însemnăm unul pentru altul și că într-o relație este nevoie de răbdare, susținere și înțelepciune. De atunci trăim o dragoste inteligentă, matură și plină de credință. Îi mulțumim bunului Dumnezeu pentru că ne-a sortit unul altuia, iar astăzi suntem binecuvântați să fim în trei”, a dezvăluit Kătălina, pe Facebook.

SHOK.md precizează: Kătălina și Andrei sunt părinții unei fetițe – Melissa.

Cristina TOMAC


APR 2, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...