FRESH
Laurette: „Pentru un milion de euro mi-aș înșela soțul!”. Ce spune ...
Horoscopul primăverii 2021: ce te așteaptă, în funcție de zodie, în ...
Va prezenta piesa pentru „Eurovision Song Contest 2021” în Rusia! ...
Katharine McPhee și David Foster au devenit părinți. Actrița i-a dăruit ...

Kătălina Rusu dezvăluie CURIOZITĂȚI DE LA BOTEZ: „Când Melissica va crește, vom zice așa „te-am botezat aproape în secret” și mândri că am reușit”

Interpreta Kătălina Rusu, la câteva săptămâni de la botezul fetiței sale, a dezvăluit unele curiozități și a spus cum e să organizezi asemenea eveniment pe timp de pandemie, informează SHOK.md.

„Despre această zi, cred că vom povesti multe când Melissica va crește, așa timpuri trăim și sper să le trecem cu bine, vom zice așa “te-am botezat aproape în secret 😊” și mândri că am reușit. Noutatea că deja se permit încreștinările, cu condiția respectării regulilor de siguranță, nu ne-a lăsat să stăm mult pe gânduri, i-am ales pe cei mai speciali și dragi sufletului nostru cumetri, astfel exact la cele 4 lunișoare ale Melissicăi, am devenit o familie mare, iar Meli a primit Taina Sfântului Botez”, a mărturisit artista, pe rețelele de socializare.

De asemenea, ea a comunicat și alte detalii:

⚜️ Slujba divină a fost ținută de către Părintele Onufrii, la Mănăstirea “Curchi”.

 ⚜️ Ținutele au fost create la comandă până în cele mai mici detalii, în timp record de către… (n.r. – designer autohton) (ca de altfel și ținutele de la Taina Sfintei Cununii) ❤️

⚜️ Pantofii au fost cei pe care i-am purtat și în ziua cununiei, cei mai comozi pantofi „ever”

⚜️ Cumetrii au fost cei pe care îi stimăm, cei care ne sunt dragi sufletului nostru, cei care sunt un frumos și bun exemplu pentru prințesa noastră.

⚜️ Timpul a fost bun cu noi, chiar dacă a plouat tot drumul, când am ajuns, s-a ivit soarele, iar când am plecat, la fel a plouat tot drumul înapoi.

⚜️ Imortalizarea acestui special eveniment a fost posibilă mulțumită băieților în care avem încredere, cei care mereu ne-au fost alături.

SHOK.md


IUN 30, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...